Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 17 évesen gáz, ha félek...

17 évesen gáz, ha félek egyedül otthon ilyenek miatt h szellemek?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és félek éjszaka egyedül maradni, mi van, ha azok, amiket itt írnak, igazak és éjjel meglátogat valaki??
2012. máj. 9. 19:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
emberek 90%fél este a sötétben.ha meg este meglátogat valaki miközben alszol akkor meg nincs semmi mer nem is tudtál róla.ne paráztasd túl az agyad ezeken és nem fogsz félni.ha nem ártotál olyan nagyon nagyot senkinek aki mostanában meghalt akkor meg tuti nem járkálnak hozzád szellemek.nyugi :)
2012. máj. 9. 19:45
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
Én nem félek a sötétben.De nem is értem hogy mért kéne.Horror film után is mikor unokatesóimmal néztem unokaöcsém mondta hogy nem mer kimenni wc-re mert fél hogy találkozik egy szellemmel.Persze csak két választása volt:összehugyozza magát vagy kimegy szerencsére kiment.Amúgy ha valaki bejön éjszaka szépen köszönj neki és aludj vissza.
2012. máj. 9. 19:51
 3/30 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

utolsó, te megnevettettél :DD

2012. máj. 9. 19:58
 4/30 anonim ***** válasza:
90%
Egyedül én is félek éjszaka, pedig idősebb vagyok nálad. Nem feltétlen szellemektől, de egyszerűen nyomasztó, pedig 3 kutyánk van, kettő benti. :D
2012. máj. 9. 20:03
 5/30 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nyomasztó..és mit teszel ellene?
2012. máj. 9. 20:05
 6/30 anonim ***** válasza:
80%
úgy olvastam a kérdést, hogy "félek egyedül otthon ilyenek miatt h szellentek" :))
2012. máj. 9. 20:20
 7/30 anonim ***** válasza:
Én a betörőktől és gyilkosoktól félek inkább, mert azok még léteznek is. De úgy vagyok vele, felesleges ezzel foglalkoznom, ha ébren vagyok és akkor törnek be, azt úgyis meghallanám, olyan nincs hogy tök kuss van az egész lakásban és hirtelen a szobámban terem valaki. Szóval ha meghallanám, lemennék és megpróbálnék összebarátkozni vele. ;D Arra gondoltam, egy próbát megér, hátha meglepődik. Mert amúgy én nem vagyok ilyen félelemtől sikítozós típus. Tehát pl. egy darazsat lehet lecsapok reflexből, de ha van egy fél percem felfogni, hogy az csak egy darázs, onnantól kezdve akár hagyom is, hagy mászkáljon rajtam... Érted. Betörővel, szellemekkel is ugyanez lenne valószínűleg, ha van időm felfogni mi történik, onnantól kezdve tök nyugodt vagyok. Amúgy én a szellemekben nem hiszem, de ha mégis meglátogatna egy, az tök izgalmas lenne. Nem is biztos hogy bántani akarnak, nem? Egyébként meg gyakorlatilag az egész életedet leélhetnéd rettegésben, ha belegondolsz hogy akármelyik percben meghalhatsz. Pláne ha nézel House-t, akkor tudod mire gondolok. De akár baleset is történhet, elüthetnek, rádszakadhat a szekrény, lehet bomba van elrejtve a házad alatt, vagy terroristákkal utazol együtt valamelyik nap a metrón... stb.
2012. máj. 9. 20:25
 8/30 A kérdező kommentje:
De jó most megnyugtattál :D
2012. máj. 9. 20:34
 9/30 yossarian44 ***** válasza:
90%

Én 186 centi magas vagyok, 25 éves, 90 kilós férfi. És máig be tudok parázni annyira a horrorfilmeken, hogy szintén a behugyozást fontolgatom holdtalan éjszakákon.

Pedig még a túlvilágban sem hiszek, nemhogy a szellemekben.

2012. máj. 9. 20:42
 10/30 anonim válasza:
Hát én sokkal jobban félek attól ,hogy valaki olyat vesztek el akit szeretek.Amúgy szerintem nem gáz ,de inkább vegyél ilyen esti világítós bigyót!:)
2012. máj. 9. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!