Ha én is sok szellemes dolgot olvasok éjszaka, én is tudok rendesen parázni, pedig nem is hiszek a szellemekben. Amit olvasol, amiben hiszel befolyásol. A befolyásolás lehet akusztikus és vizuális hallucináció formájában is, sokan pl. ezért hallják a hangokat, vagy látnak árnyakat. A hit vagy a dologtól való félelem a kulcsa mindennek. Szóval nem kell félni, nincs ott semmi.
2012. máj. 9. 20:57
12/30 anonim válasza:
Van macskátok? Ha igen, vidd be a házba, úgy nem vagy egyedül. Nekem sikerül megnyugodni :)
vagy kapcsold fel a villanyokat (spórolás xD) és olyan mint ha világos lenne. Tv-ben meg valami vicces műsort. És garantáltan nem lesz senkinek kedve meglátogatni! Legfeljebb leül melléd popcornal a kezében nézni a filmet
14/L
2012. máj. 9. 21:19
13/30 anonim válasza:
nem, én 21 évesen a sötétben félek, sőt, egyre jobban
2012. máj. 9. 21:20
14/30 anonim válasza:
amúgy én 11 éves korom óta így vagyok ha anyu délutános.. szüleim elváltak, tesóm koleszban. :D eleinte nagyon féltem de meg tudtam barátkozni a dologgal.
2012. máj. 9. 21:22
15/30 anonim válasza:
4-es vagyok: Bekapcsolom a tv-t, meg felkapcsolom az összes villanyt. Bár sajnos egy idő után már talán az se segít.
2012. máj. 9. 21:44
16/30 anonim válasza:
Megint 4-es: :D
Jó tanácsként: vegyél 1-2 elemes lámpát, ami nagyon tetszik neked és közel állhat majd hozzád és tedd az ágyad mellé, vagy a közeledbe és haj rosszul érzed magad, akkor kapcsold be. Nekem az ágyamnál van 1 nagy kék és egy kis zöld világító gomba. Nagyon szeretem őket és azzal megyek ki wc-re is, valahogy biztonságban érzem magam velük. :D
2012. máj. 9. 21:47
17/30 anonim válasza:
17 évesen gáz, ha félek egyedül otthon ilyenek miatt h szellemek?
-Nem gáz.
Más: elalvás előtt a fantáziánk szárnyra kap. Én magam is olyanokat bírok látni a félhomályban, hogy hihetetlen, képes vagyok az olvasó lámpát többször is felkapcsolni mert nem hiszek a szememnek
2012. máj. 10. 02:46
18/30 anonim válasza:
Na igen... velem egyszer olyan volt, hogy el nem tudtam képzelni mi az a nagy sötét folt a plafonon... aztán leesett, hogy az a lámpa. :)
2012. máj. 10. 03:18
19/30 anonim válasza:
# 1
ne túlozzunk. szerintem egy egészséges, felnőtt ember nem fél a sötéttől, ha mégis, annak megvan a pszichológiai oka
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!