Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 17 évesen gáz, ha félek...

17 évesen gáz, ha félek egyedül otthon ilyenek miatt h szellemek?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és félek éjszaka egyedül maradni, mi van, ha azok, amiket itt írnak, igazak és éjjel meglátogat valaki??
2012. máj. 9. 19:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ha én is sok szellemes dolgot olvasok éjszaka, én is tudok rendesen parázni, pedig nem is hiszek a szellemekben. Amit olvasol, amiben hiszel befolyásol. A befolyásolás lehet akusztikus és vizuális hallucináció formájában is, sokan pl. ezért hallják a hangokat, vagy látnak árnyakat. A hit vagy a dologtól való félelem a kulcsa mindennek. Szóval nem kell félni, nincs ott semmi.
2012. máj. 9. 20:57
 12/30 anonim válasza:

Van macskátok? Ha igen, vidd be a házba, úgy nem vagy egyedül. Nekem sikerül megnyugodni :)

vagy kapcsold fel a villanyokat (spórolás xD) és olyan mint ha világos lenne. Tv-ben meg valami vicces műsort. És garantáltan nem lesz senkinek kedve meglátogatni! Legfeljebb leül melléd popcornal a kezében nézni a filmet

14/L

2012. máj. 9. 21:19
 13/30 anonim ***** válasza:
nem, én 21 évesen a sötétben félek, sőt, egyre jobban
2012. máj. 9. 21:20
 14/30 anonim válasza:
amúgy én 11 éves korom óta így vagyok ha anyu délutános.. szüleim elváltak, tesóm koleszban. :D eleinte nagyon féltem de meg tudtam barátkozni a dologgal.
2012. máj. 9. 21:22
 15/30 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: Bekapcsolom a tv-t, meg felkapcsolom az összes villanyt. Bár sajnos egy idő után már talán az se segít.
2012. máj. 9. 21:44
 16/30 anonim ***** válasza:

Megint 4-es: :D

Jó tanácsként: vegyél 1-2 elemes lámpát, ami nagyon tetszik neked és közel állhat majd hozzád és tedd az ágyad mellé, vagy a közeledbe és haj rosszul érzed magad, akkor kapcsold be. Nekem az ágyamnál van 1 nagy kék és egy kis zöld világító gomba. Nagyon szeretem őket és azzal megyek ki wc-re is, valahogy biztonságban érzem magam velük. :D

2012. máj. 9. 21:47
 17/30 anonim válasza:

17 évesen gáz, ha félek egyedül otthon ilyenek miatt h szellemek?

-Nem gáz.

Más: elalvás előtt a fantáziánk szárnyra kap. Én magam is olyanokat bírok látni a félhomályban, hogy hihetetlen, képes vagyok az olvasó lámpát többször is felkapcsolni mert nem hiszek a szememnek

2012. máj. 10. 02:46
 18/30 anonim ***** válasza:
Na igen... velem egyszer olyan volt, hogy el nem tudtam képzelni mi az a nagy sötét folt a plafonon... aztán leesett, hogy az a lámpa. :)
2012. máj. 10. 03:18
 19/30 anonim ***** válasza:

# 1

ne túlozzunk. szerintem egy egészséges, felnőtt ember nem fél a sötéttől, ha mégis, annak megvan a pszichológiai oka

2012. máj. 10. 12:12
 20/30 anonim válasza:
vegyéél egy kutyáát
2012. máj. 10. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!