Kinek ilyen tapasztalata volt foldonkivuli lényekkel? Estleg találkozás, elrablás?
Hellóka! Ha szeretnéd privibe átküldöm az én élményeimet, de elég hosszú szóval részletekbe tudom küldeni szerintem.
Sós Tibor ufó-kutató már megkapta, és azt mondta szeretne személyesen is találkozni velem, szóval ha gondolod azt bemásolom, de nálam szó sincs kis szürkékről, ha téged ez érdekel.
(Magas, humanoid lények, fekete öltözék, hosszú szőke hajjal, sápadt fehér bőr, kék mandulavágású szemekkel,kommunikáció módja: telepatikus ill. gépies, jellegtelen hanggal/fordítással közvetlenül az agyban)
Láttad a lényeket, akikkel kapcsolatban állsz vagy csak egyszeri eltérítésről van szó? Üdv, Kym
Erdekel ,(Sos tibort en is ismerek egyet de az hires herpetologus nem ufologus) meg amugy sztem 60% hogy nem is ufo elrablas volt az enyem. (mar mondtam ,kb hajnal 6 ora lehetett es a spalettakkal becsukott ablakon feny jott be mar mp-ig , aztan elkezdett sajogni a jobb halantekom.aztan eszrevettem hogy van egy pup ott. (lehet mar azelott is ott volt, de mondom csak 5-6 eves lehettem)
amikor egyszer kellett roentgenezni akkor akkor ott ures teret (levegot) mutatott . mig egyszer vasat mutatott a reontgen.
Jah ez biztos nem az a Sós Tibor ;)
itt a honlapja: [link]
ha esetleg jobban érdekel a téma.
A tipikus eltérítések gyermekkorban kezdődnek, nagyon sok eltérített emlékszik vissza gy.kori emlékre, mint ahogy én is 8 éves koromból, de akkor engem kilebegtettek egy üvegkoporsó féle dologban a szobámból,ez az első emlékem
nagyonis valóságosnak tűnt, 10 éves kor alatt amúgyis ritka az alvásparalízis. Nekem ez az első emlékem, akkor azt se tudtam, hogy mi az, nem ism ertem elmesélni senkinek. Utána már egyre több mindenre emlékeztem, sőt a fizikai környezetre is kihatással voltak a "látogatások" pl. áramszünenet, órák megállása hajnali időpontban (falióra, karóra azokon az estéken megállt)
emiatt is tudom, hogy nem képzelődés az egész.
Az eltérítések összetett dolgok, képesek manipulálni a tudatot is, hogy ne emlékezz mindenre (saját érdekedben is, mivel többnyire traumatikus élményekről van szó), szóval szerintem csak a bátorságodon múlik hogy utánjársz-e a dolognak :) Én most ezzel küzdök éppen, hogy az emlékeim teljesek legyenek.
Szép napot! Kym
Szerintem "diliházba" ahogyan nevezted a pszichiátriai intézeteket csak az ön- és közveszélyes embereket viszik, ha felkeresel egy hipnotizőrt, biztos, hogy nem fog kinevetni, én már kettőnél is voltam és egy se küldött diliházba nyugi. Sőt egy pszichológusnak is írtam aki hipnoterápiával foglalkozik, az ő feladatuk nem az ítélkezés, ez egy rossz sztereotípia, egy jó szakember soha senkit nem nevet ki, mondtam neki, hogy nem szeretném meggyőzni az igazamról csak szeretnék hozzá hipnoterápiára járni, hogy fel tudjam dolgozni ezeket az élményeket. Az UFO-Magazinba rekámozta magát, hogy foglalkozik különleges élmények feldolgozásával, szóval vannak már nyitottabb szemléletű szakemberek is, csak arra vigyázz, hogy ne használjanak ki, mert elég sok pénzéhes ember él sajnos a világban. Jártam Erdélybe, szép kis hely, szóval visszatérve a témára az ufos élmények regressziós hipnózissal idézhetőek fel a részletekig, ezt a technikát pszichológusok és hipnotizőrök egyaránt alkalmazzák, ha nem hiszel benne, hogy működik vagy tartasz tőle,hakkor először felidézhettek egy kellemes gyermekkori emléket is! Vizsgáltak EEG-vel, hogy az agy ilyenkor más tudatállapotba kerül un. Alfa állapotba, amikor megszűnnek a korlátok és könnyebben előjönnek az elfojtott/blokkolt emlékek szóval ezért is alkalmazzák.
Amúgy én se mesélem fűnek-fának, csak kevesen tudják rólam, hogy eltérített vagyok, nap mint nap gyermekekkel foglalkozom, szóval megértelek, nem hiányzik a pletyka, de anonym szívesen megosztom azért. hogyí másokat segítsek, akik hasonló cipőben járnak :) Szép napot! Kym
Bennem nem találtak eddig implantátumot, de tudom, hogy bárhol megtalálnak, a technikájuk felfoghatatlan számomra, érdekes, hogy az elrablások során azonos forgatókönyvet követnek, mintha erre is lennének szabályaik! Többé nem félek tölük, mióta pozítív élményeket is sikerült felszínre hozni hipnózisban. Söt, megtudtam egy-két dolgot a tevékenységükröl is, úgy emlékszem azt mondták feladatuk az élö és élettelen egyensúlyának fenntartása az Univerzumban. Bár gondolom nem az egész fajuk ezzel foglalkozik, mint ahogy közülünk sem mindenki ürhajós vagy csillagász. A magas szökék elég filozofikus lények, bár kevesebb a velük való találkozás mint a tipikus szürkékkel. Amúgy hol találták az implantátumot? Melyik testrészedben? Engem érdekelne.
/Amúgy józan életü vagyok, mielött vki lehurrog, aki egyetlen ufo-doksit, könyvet sem ismer.../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!