Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek ilyen tapasztalata volt...

Kinek ilyen tapasztalata volt foldonkivuli lényekkel? Estleg találkozás, elrablás?

Figyelt kérdés
ne ezt olvasd hanem válaszolj arra ami fent van!(amugy kriptides beszámolokat is várok)

2012. máj. 2. 14:02
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
0% humor :/
2012. máj. 2. 14:23
 2/30 A kérdező kommentje:
várok minél több választ!!!!
2012. máj. 2. 14:24
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Többször volt már alvásparalízisem, de mindig földönkívülieket hallucináltam. Egy-két alkalom komolyan szívbajos volt, annyira rettegtem.
2012. máj. 2. 14:45
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem hittem bennük, de aztán megláttam ezt a videót. Azóta a hitem töretlen.

http://www.youtube.com/watch?v=e4QYkrp44us

2012. máj. 2. 14:47
 5/30 A kérdező kommentje:
HÁT ez nagy XD!!!(utolsó) uccsó elötti tudd meg hogy az elrblás, volt!!mert hidd el a foldonkivuliek modositjak a tudatodat, illetve , ugy allitjak e mint alvas paralizis!!
2012. máj. 2. 14:49
 6/30 anonim ***** válasza:
Jajj dehogy! Tök egyértelmű miért hallucináltam azt. De tényleg. Szóval nem tudatmódosításról van itt szó. Az emberek hajlamosak inkább a rövidebb végét (a misztikusat) megfogni, és abba kapaszkodni, hogy a logikailag sokkal eredményesebb megoldást válasszák - amihez nem feltétlenül értenek.
2012. máj. 2. 14:54
 7/30 A kérdező kommentje:

nekem egy ilyen "alvás paralizis" után egy pup letta fejemen

amit a röntgen hol nem erzekel hol azt mondja hogy fém van ott.

2012. máj. 2. 15:04
 8/30 anonim ***** válasza:
Nem mondom biztosra, hogy földönkívüli eredetű volt, de többször láttam furcsán mozgó tárgyakat az égen, először olyan 12éves koromban,aztán egyszer zöld ködfelhőt éjszaka... Ezek persze lehettek légköri anomáliák,időjárási jelenségek... meg 1000féle dolog.
2012. máj. 3. 17:43
 9/30 A kérdező kommentje:
erdekes, augusztusban amugy tobbb az ilyen legkori jelenseg (kb 90%) augusztusban van (az eszaki féltekén )
2012. máj. 3. 20:33
 10/30 anonim válasza:
Énis láttam már néhány furcsa légköri anomáliát. A legdurvább az vörös fénycsik az égen kb két percig lehetett látni. Mintha begyulladt volna egy csik. Ha esetleg komolyabban érdekel dobj egy privit!
2012. máj. 3. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.