Kinek ilyen tapasztalata volt foldonkivuli lényekkel? Estleg találkozás, elrablás?
Figyelt kérdés
ne ezt olvasd hanem válaszolj arra ami fent van!(amugy kriptides beszámolokat is várok)2012. máj. 2. 14:02
11/30 A kérdező kommentje:
Mikor láttad ? Augusztusban?
2012. máj. 4. 14:37
12/30 anonim válasza:
Bocsi a késői válaszér. Hát én inkább nyár közepe tájékára emlékszek mert nem volt túl hideg.
13/30 A kérdező kommentje:
Gondoltam.
2012. máj. 7. 14:24
14/30 anonim válasza:
Volt hát. Egyszer bejött egy a kocsmába, aztán sokáig néztem, néztem, aztán rájöttem hogy nem ufó hanem a töritanárom.
15/30 A kérdező kommentje:
HÖHÖHÖ XD EZ JO VOLT:
2012. máj. 13. 16:37
16/30 mufflon válasza:
van egy videó is erről hogy akiknek ilyen élményük volt azokban találtak is kis fémszerű valamit a bőrük alatt!
17/30 A kérdező kommentje:
HOL??? mert érdekel .
2012. máj. 15. 14:27
18/30 anonim válasza:
Idegen implantátumoknak nevezik azt a kis fémszerű valamit!
Youtube-on azt hiszem fenn van, én már egyszer felraktam a linkjét, de a goggle is biztos kidobja ha beütöd a kulcs szavakat. mOst ezt találtam, ez is érdekes, INdex/tudomány rovatban: [link]
19/30 mufflon válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=sSC0wOX5fZo parancsolj
20/30 A kérdező kommentje:
Majd egyszer megnezem (kb ugy jovő héten )mwert ez engem is erint .
2012. máj. 17. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!