Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A démonok létezését, hogy...

A démonok létezését, hogy lehet tudományosan bebizonyítani?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 23. 20:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A démonok Asztrál síkon élnek , még jó hogy a mai tudomnnyal nem mutathatjuk ki hogy léteznek ! De léteznek ! Én tudom mert a válasz nem a tudományban van hanem a Spiritualitásban , a saját lelkedben és a másik létsíkon.
2012. máj. 11. 01:50
 22/25 anonim ***** válasza:

válaszom szerint nem , mint ahogy Isten létezését sem, hiszen ha bizonyíthatóak lennének, nem lenne szükség hitre, vagyis a hit nem hit lenne többé, hanem tudomány.

Rendesen le lettem ezért pontozva, de miért is?

Én hiszek Istenben és így a démonokban is, annak ellenére, hogy nincs rájuk tudományos bizonyíték, és valószínűleg soha nem is lesz.

2012. máj. 11. 18:17
 23/25 anonim ***** válasza:

előttem lévőnek :

A hit egy bőbb fogalom mint "Nem bebizonyítható dolgok".

Én tudom hogy léteznek és a hit helyett bizalom van feléjük. De ez mindenkinek más , de akkor sem válik tudománnyá ha látod vagy érzed.

2012. máj. 13. 06:28
 24/25 anonim ***** válasza:

AZért itt eléggé el vannak tévedve egyesek. A tudomány nem a sátán műve, nem is valami érthetetlen dolog, egész egyszerűen annyit tesz, hogy _alaposan_ megvizsgálunk valamit. Objektíven, tényszerűen, akár számszerűen. AZ, hogy én ezt érzem meg így, teljesen lutridolog, semmit nem lehet vele kezdeni, max betollak egy MRI-be, aztán nézem az agyi aktivitásod.

Az, hogy a hit és a bizonyíték távol áll egymástól, megintcsak felszínes tévedés, hiszen valamiért te is hiszel abban, amiben. Nem úgy volt, hogy egyik reggel felkeltél, és na, most már hiszek a démonokban. Valaminek kellett történnie, ami meggyőzött téged, hogy ebben kell hinned, nem pedig valami másban. Ami meggyőzött, az a bizonyíték. Csak a tudomány (és az értelmes ember) számára nem elfogadható az a bizonyíték, ami neked. igen. Lát alaki egy fénypontot az égen, és onnantól már teljesen biztos, hogy igaz a sok űrlényes sztori? Ugyanmá. Pár lépés mintha kimaradt volna. A tudós megvizsgálja, hogy mozog-e a fény, milyen erősségű, milyen színű, meddig látszik, hol látszik, összegyűjti a hasonló tüneteket produkáló jelenségeket, és ha tegyük fel, arra jut, hogy még mindig nem tudja, mi volt az, akkor is csak nyitva hagyja a lehetőséget valami újnak, nem rögvest minden ehhez kapcsolódót elhisz.

Ez a helyzet a démonok esetében is, valamiért elhiszed, hogy démonok léteznek, na de miért? Láttál egyet? Apukád mondta? Olvastál róla? Sőt, egyáltalán mi az a démon? Azzal, hogy valami gonosz izé, ami megy ide meg oda az asztrálsíkon nem megyünk semmire, mert egyrészt az izé bármit jelenthet, másrészt olyan ugyancsak kétes dolgok sem jók a definícióban, mint az asztrálsík. Ugyanis az sem biztos, hogy létezik. Sőt. Szinte biztos, hogy nem. Egyáltalán az is micsoda? Senki sem tudja... legalábbis senki sem volt még rá képes, hogy elmesélje. Szóval ha tudományosan akarunk vizsgálódni, először le kell szögezni, hogy mit keresünk. Addig minden további felesleges.

2012. máj. 13. 11:23
 25/25 anonim válasza:
Ha Linuxod van ps aux paranccsal megnézheted, hogy milyen démonok futnak.
2012. máj. 24. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!