Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudom bebizonyítani,...

Hogyan tudom bebizonyítani, hogy vettem egy blokkot? Még nem láttam, és nem kaptam róla papírt.

Figyelt kérdés

Ismerősöm intézte mert nagy motorguru, neki adtam a pénzt, már majdnem egy éve, csak nem jött össze a pénzem a beszereltetésre.

Állítólag a szerelőjénél van, de még nem láttam.Semmiről se adott eddig papírt. (már mást is csináltattam rajta keresztül, ezért nem tűnt fel) Nem kaptam róla semmi adásvételit, vagy papírt, még a blokkszámot se tudom. Újabban az ismerősömet nem nagyon lehet elérni.

2012. ápr. 17. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha szóban beszéltetek ketten és kápé-ban adtad neki a pénzt akkor sehogy...

Minimum hogy kell tanu aki igazolja hogy átadtad a pénzt és erre adtad. Elméletileg a szóbali megegyezés is érvényes de ezt bizonyítani azért nem egyszerű.

Amúgy minek adsz pénzt neki ha a beszerelésre már nincs??

Pláne egy motorblokkra(gondolom a blokk alatt ezt érted).

Ez olyan mint a volt barátnőm apja aki vagy 8 éve veszegeti az anyagokat az emelet beépítéséhez de még nem jutott oda hogy építsen mert az sok lenne! Ha viszont bankba rakja ezt a pénzt már vagy duplája lenne...

2012. ápr. 17. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!