A démonok létezését, hogy lehet tudományosan bebizonyítani?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 20:34
11/25 Győrfi Marianna válasza:
Én már két pszichiáternek is bebizonyítottam. TAGADJÁK AZ EGÉSZ MUNKÁT ÉS A SÁTÁN OLDALÁN HARCOLNAK.MIVEL ANGYALOKKAL FOGLALKOZUNK AZ ANGYALOK LÉTEZÉSÉT BE TUDJUK BIZONYÍTANI.Egyszer megszállás alatt produkált jelenséget az ördög, amit látott. A BLOGOM istenhajnala.blogspot.com Út az Úrhoz
12/25 John_71 válasza:
Marianna, inkább pasizz be, az kell neked...
13/25 John_71 válasza:
A démon mint fogalom más vallásokból került a kereszténységbe, ami amúgy is egy mesterségesen összegyurmázott - sok helyről lopkodott művallás. Pl. Jézus = Mithrász alakjával.
14/25 anonim válasza:
Nem tudod bebizonyítani csak magadnak, mindenkinek magának kell bebizonyítani.
És csak hogy tisztázzuk a ma démonoknak nevezett ősi istenek a keresztényeknek hála : szarvat ,denevérszárnyakat , vörös szemeket és mérhetetlen baromságot kaptak és eközben senkit sem érdekelt hogy igaz e csak elhitték, nyisd ki a szemed és ne csak nézz hanem láss is.
16/25 anonim válasza:
Én szégyellném magam ha ilyen linket mernék küldeni bárkinek is...
17/25 anonim válasza:
Olyanok hogy démonok nincsenek de ha lenne akkor már találtak volna jelet
18/25 anonim válasza:
Úristen! Orvosnak gyorsan mutasd meg magad!
19/25 anonim válasza:
lassan kezdek el hinni bennük mivel 15 percen belül másodszor dobja ki ezt véletlen kérdésnek.... :)))
20/25 Győrfi Marianna válasza:
Ha hülyék vagytok a témához ne foglalkozzatok ilyesmivel, mert csak magatokban tesztek kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!