A meditáció lehet káros?
Kedves utolsó!
Nagyon igazad van!
A Transzcendentális Meditáció nagyon veszélyes!
Így van, ahogy írod: személyiségváltozást, személyiségtorzulást okoz.
Láttam ilyet, és most sem hiszem el!
Az illető mintha nem is ő lenne!
És ő is rossz irányba ment, nagyon rossz irányba!
Örülj neki, hogy te kijöttél belőle!
Veszélyes a meditáció, nézzetek utána, eltorzulhat a személyiséged, skizofrénia alakulhat ki, nem a relaxáció veszélyes, amikor ellazulsz, hanem a meditálás!
Baj lehet belőle, tudom, mert láttam, és rémisztő látvány egy agymosott ember.
Szia!
Szeretnék figyelmedbe ajánlani egy nagyon témába vágó videot. Sajna, angolul van. Mindenképp érdemes a végéig megnézni a képsorokat, mégha nem is vagy magas szinten angolból. Félelmetes, ahogy becsapják az embereket és bábokká teszik. Nem kell módosult tudatállapotra törekdni, ahhoz, hogy az ember megismerje magát. Persze tudom, hogy az ember keresi a mélyebb igazságot, és hogy miért ilyen a világ és hogy hogy találhatná meg benne a helyét. Például fontos kérdés, hogy miért van a szenvedés és az igazságtalanság a földön? Más választ ad a hinduizmus - a meditáció keletről származik és nem leválasztható a hinduizmus/buddhizmus világlátásáról, - és mást a kereszténység..
A video linkje:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!