Akinek kristály gyereke van milyen tulajdonságai vannak azon kívül amiket a szakirodalom általánosságban ír?
Azt nem értem aki nem ezoterikus gondolkodású az miért írogat itt bármit is az ezotéria témában???
Én fogok itt senkivel vitatkozni, úgyhogy ezzel lezártam a témát, máshol fogok választ keresni a kérdéseimre.
tégy úgy. már gyagyások biztos jobban megértenek
azért kíváncsi lennék, hogy az ilyen nők férje mit szól a hülyeségeihez
Idézet a kérdezőtől: "én látom az emberek auráját"
Ezt mindenki figyelmen kívül hagyta, hazugságnak vagy tévképzetnek tekintette. Talán tényleg az. Nekünk, akik nem tudjuk, mi ez, és van-e, jó eséllyel hazugság vagy tévedés. De akkor se teljesen biztos. Engem érdekelne ez, és senki se kérdezte tőle, hogy valóban képes azonnal tudni olyasmit egy ismeretlenről aura alapján, amit annak barátai később megerősítenek (nyilván ők vetik fel stb)? Embernek kéne őt tekinteni. Persze a gyereket jobb nem elkönyvelni semminek, majd mutatja ő, miben erős, és ehhez semmi különleges ismeret nem szükséges. Gondolom erre utaltak páran kissé nyersen.
# 26/27
Én meg a xliliposzonop bolygóról jöttem és és a Badacsonyi görényember távoli rokona vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!