Akinek kristály gyereke van milyen tulajdonságai vannak azon kívül amiket a szakirodalom általánosságban ír?
Pfff, ezeket a válaszokat jobb lett volna ha mindenki megtartja magának.
Az én gyermekem nem hiperaktív hanem pont az ellenkezője, túlságosan nyugodt. Se én se a család soha nem szedett nyugtatót és nem is fogunk. Őszintén sajnálom azokat az embereket akik nem látnak tovább a fizikai síknál, mérhetetlen szépségből és csodából maradnak ki amit az élet nyújt. Csak egy ici-pici nyitottság kell hozzá semmi más.
Persze, hogy lepontozok, hiszen az eddigi válaszok számomra nem voltak hasznosak.
Akkor még egyszer a kérdés: Csakis olyan szülők válaszát várom akik tudatában vannak annak, hogy a gyermekük kristály aurával rendelkezik(látják, érzik, tudják, mert látó mondta nekik vagy aurafotózáson derült ki), és tapasztalatuk van az ilyen gyermekek nevelésével és fejlődésével kapcsolatban.
A témával kapcsolatban egy jó oldal: [link]
Aki nem kompetens a témában kérem ne írjon. Szép napot!
Kérdező
1.: Nagyon ki lehet az olyan embereket ismerni mint te vagy (próbálunk meggyőzni hogy ne tedd tönkre a gyereked életét, de mindenki tudja hogy nem fog sikerülni)
2.: Ha látod hogy itt senki sem hisz a tündérmesékben akkor mért nem írsz annak az oldalán kommentbe vagy ha van írsz fórum-on. Vagy ha egyik sincs akkor mért nem írsz nekik sima e-mailt, ha az sincs nekik akkor te képes vagy minden név nélküli hazugságnak bedőlni.
3.: Sajnálom a gyerekedet, ne sértődj meg mert teljesen nem ismerlek, de amit eddig itt produkáltál szégyellném hogyha ilyen lenne az anyám.
4.: Direkt nem magáztam, mert nálam nem az életkor dönti el kit tisztelek és kit nem.
14/F
A kislányodnak problémái vannak, gyógytornászhoz vidd, és ne ezen agyalj, hogy kristály-e vagy sem.
Nincsenek se kristály, se gyémánt, se semmilyen drágakő gyerekek, ezek a női portálok hülyeségei, ahol mindenki gyereke kristály, meg különleges, indigó, szivárvány, auralátó, stb...
Legyen egy gyerek normális egészséges gyerek, játsszon, érezze jól magát, a szülők meg szerintem befejezhetnék ezt az ezo- marhaságot, mert ezzel csak ártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!