Akinek kristály gyereke van milyen tulajdonságai vannak azon kívül amiket a szakirodalom általánosságban ír?
nincs olyan hogy kristálygyerek, csak hülye szülők.
a legtöbb "kristálygyerek" szimplán viselkedészavaros, hiperaktív, akiket meg sem próbál korlátozni a korlátolt szülő, mert minden vágya, hogy azt ő gyereke különleges legyen
9 hónapos a kislányom, még mindig nem tud kúszni mászni. Járunk gyógytornászhoz és eddig nagyon aggódtam de ma olvastam, hogy a kristálygyerekeknek lehetnek mozgáskoordinációs problémáik mert inkább szellemi síkon mozognak nehéz nekik a testükbe illeszkedni. Tapasztalt valaki hasonlót? Lehet a késői mozgásfejlődés a kristályság velejárója?
Az előzőhöz: én látom az emberek auráját, a kislányomé gyönyörűen áttetsző halvány rózsaszínben ragyog és a koronacsakrájában egy kristály forog, olyan mint egy ragyogó gyémánt.
A kérdezőnek teljes mértékben igaza van tudományos tény hogy léteznek "kristálygyerekek":
Minden gyerek "kristálygyerek" akinek a szülei szeretnék ha a hiperaktív gyerekük ha másban nem legalább ebben különleges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!