Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hol van az életem értelme?

Hol van az életem értelme?

Figyelt kérdés
Mostanában érdekes érzéseim vannak. Nem érzem úgy, mintha úgy igazándiból élnék, de mondhatnám azt is, hogy nem értem, miért élek. És azt se, hogy én egyáltalán minek élek, vagy hogy miért jó élni...Ti mit javasoltok, mit tegyek?
2012. febr. 6. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Van barátod vagy barátnőd? Van családod, szüleid vagy gyerekeid? Nem lehet, hogy csak elképesztően sokat érsz rá és unatkozol?
2012. febr. 6. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. febr. 6. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb-utóbb mindenki elkezd godnolkodni az élet értelmén. Van aki azt mondja, hogy nincs értelme az életnek, csak úgy vagyunk, mert megcsináltak. De én ezt nem hiszem. Szerintem az élet értelme, hogy egyre tökéletesebbek legyünk, egyre jobban átérezzük a "MINDEN EGY" valóságát, és a végén magunk is eggyé váljunk ezzel az EGY-gyel.

Mit tegyél? Lelkileg és filozófiailag kell fejlődni. Olvass könyveket a témában. Keress a youtube-n, jógázz vagy taichizz, és szeress Mindenkit!

2012. febr. 6. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
itt vagyok!
2012. febr. 7. 00:22
 5/9 Diavolino44 ***** válasza:
Egy bolcs egyszer ezt mondta: Ahhoz, hogy megtudd az elet ertelmet meg kell halnod kicsit!
2012. febr. 7. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
isten hozott a felnőttek világában, nyisd ki a szemed és nézz körül, gondolom most már érted miért van annyi nyomorult ember.....
2012. febr. 7. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
42
2012. febr. 7. 21:16
 8/9 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok egyébként. van anyukám apukám, és 2 kutyánk is. mindenem megvan , amire szükségem lenne, de úgy érzem mégsem vagyok boldog. nem tudom miért...
2012. ápr. 7. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg , lehet hogy összefogtad a mosandó cuccokkal ! Legyél kitartó , keressed tovább : meglesz az!
2012. okt. 23. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!