Mivé leszünk halál után? Minek élünk?
1. senki nem tudja biztosan. Amenniyt mi emberek az érzékszerveinkkel felfogunk az a holttest ami majd porrá, hamuvá lesz, a többi rejtély. De ez nem is számít, mert majd megtudod, a lényeg az élet.
2. Azért élünk, hogy boldogok legyünk és szeressünk, hogy élvezzük az életet minden szomorúsággal és örömmel együtt. Hogy megismerjünk önmagunkat és a környező világot, már amennyire az a saját érzékszerveinkkel és az általunk kifejlesztett eszközökkel ez lehetséges.Hogy szeretetben szaporodjunk, és felneveljük az utódainkat. Hát ezért.
> Mivé leszünk halál után?
Semmivé. Megszűnünk létezni, lekapcsolunk mint egy számítógép.
> Minek élünk?
Az életnek nincs általános célja/értelme. Neked kell megtalálnod a saját életed célját.
Többféle magyarázat van.
Jelenleg úgy állok ezek megismerése terén, hogy:
1) Van-e élet a halál után? Szinte 100%, hogy a lélek tovább létezik valamilyen formában.
2) Van-e Mennyország, van-e Pokol? Őszintén: nem tudom.
3) Van-e Isten? Valószínűleg van egy természetfölötti, nem e dimenzióban lévő személy vagy tudat, de hogy ki ő, ő teremtette-e a világot, milyen vallással van kapcsolatban, nem tudok választ adni.
3) Mi az élet célja?
Erre van a legtöbb magyarázat.
- Karma: többé-kevésbé előre megtervezett célja van minden életnek, és a lélek fejlődését hivatott szolgálni. Ez természetesen a reinkarnációval, azaz a folyamatos újraszületéssel együtt érvényes.
- Szeretet: az élet célja, hogy megtanulj szeretni. Nem tudom, miért van ez, de az összes, klinikai halálból visszatért (és halálközeli élményt átélt) személy hangsúlyozza.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Nem tudom, mivé leszünk a halál után, mert még élek.
Az élet értelme pedig szerintem az, hogy megtaláld önmagad, és azokat, akikkel önmagad tudsz lenni.
Tehát olyan legyél, amilyen vagy, azt tedd, amit szeretsz, és ne egy szerepet játsszál.
Ez elég nagy feladat, eltart szinte egész életünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!