Akik abban hisznek, hogy a halál után mindenki találkozik azok, hogy képzelik el?
Figyelt kérdés
Engem például az érdekel,hogy akik ebben hisznek azok mit gondolnak,hogy néznek ki ott az emberek?Mindenki úgy néz ki,ahogy akar,vagy ahogy meghalt?Mármint,hogy azt mondja,hogy ő 20 évesen érezte magát a legjobban akkor 20 éves lesz ott, de ha mindenki úgy néz ki,ahogy meghalt,akkor ott a többség öreg?2011. nov. 15. 19:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindenki úgy néz ki ahogy meghal, de nincsenek fizikai gátak, tehát ha egy teniszező meghalt 80évesen akkor úgy tud mozogni mint ahogyan 20évesen.
(((szerintem)))
2/4 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy lenne tér, anyag, vagy idő a halál utáni állapotban, így a létezést test nélkül, gondolatként képzelem. Szerintem olyan állapot, amiben mindent látsz és hallasz egyszerre.
3/4 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy az ember halál után, beleegyesül az "ISTEN"-be, ami az eddig meghalt emberek kollektív tudata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!