Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti nem érzitek furán magatokat?

Ti nem érzitek furán magatokat?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó helyre írtam-e a kérdést, de nekem már majdnem 3 hete problémáim vannak az alvással. Hajnali 5-6 előtt nem tudok aludni. Nem lehet félelem az oka, mert teljesen éber vagyok. Viszont olyan, mintha nem lennék itt ezen a bolygón, valahogy a koordinációm nincs rendben, kiesik minden a kezemből, iszonyatosan furcsának látok és érzek mindent....

Remélem, ti, akik ebben a témakörben jártasok vagytok, mondtok nekem valami jót erre...

2012. jan. 1. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A panikbetegseggel is kapcsolatban lehet (söt!), mindenkeppen megemlitenem a helyedben a pszichologusnak!!

Bar nem kerdes, panikbetegeknek mellekesen javasolnam az ujkorklub.hu-t.

Ahogy irtak a magas vernyomast, jutott eszembe, hogy akar cukorbetegseg (magas cukor) is produkalhat hasonlo tüneteket, ami megvaltozott tudatallapottal jar. A tünetek között arnyalatnyi különbseg azert van, attol függöen ertettem a valtozo kort/alvasparalizist/cukorbetegseget...stb. Ha nem mulik el, javasolnam haziorvost is felkeresni, mert pl. egy egyszerü verkepböl kimutathato a cukor, ill van lehetöseg egesz napos vernyomasmeresre...stb, ill. a haziorvos celiranyos kerdeseket tehet fel es abbol kiderülhet, nem utolso sorban itt laikusok irnak nagyreszt (mint en), az orvos meg szaktudasu.

ut.elötti

2012. jan. 2. 16:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Első körben házidoki, vagy ha van valami nagymuternál házi vérnyomásmérővel mérés. Ha magasnak bizonyul, akkor elkezdődik a hosszú procedúra a kardiológusokkal: 24 órás vérnyomásmérés, ABPM, UH. Végül vagy elkezdenek tömni gyógyszerrel, vagy életmódot változtatsz (rendszeres mozgás).

Egyébként nagyon laikus és hülye vagyok a témához, de lehet összefügg a pánikbetegséggel (annyira hülye azért sose lehet valaki, hogy ezotéria témakörbe ne ossza az észt :) ).

UI: haverom is volt pánikbeteg ennyi idős korában, mára (28) szinte teljesen elmúlt neki.

2012. jan. 3. 08:48
 13/17 A kérdező kommentje:

köszi, hogy írtatok! :)

utolsó, hogyan gyógyult meg a haverod? :D

2012. jan. 4. 18:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! Most hallgattam bele egy agykontroll tanfolyamba, es ott a tanf.vezetö (D. Laci) emlitett egy esetet. Az illetönek alvaszavarai voltak, es ezt akarta gyogyitani agykontrollal, ezzel kapcs. kerdezett a tanf.vezetötöl. Es pont ugyanez! Lefekves utan elkezdett "folyni a szeme", igy fejezte ki, ennek okat kerdezte. DL azt tanacsolta, kerdezze meg alfaban a tanacsadojatol. Ez egy agykontrollos techinka, igy magad jössz ra, gyakorlatilag magadtol kerdezed meg (magadban) es magadtol jön a valasz, erre is jo az agykontroll. De ugyanigy külsö szemely, pl.kineziologus is ravezethet persze az okara! Tehat ö sajat maga jött ra az okra, hogy amikor meghalt valakije, aki mar sokaig szenvedett, a halalakor mar nem tudott sirni, igy nem tudta a sziveböl, igazan meggyaszolni öt. Utana egyebkent panikbeteg is lett! A könnyek, amik akkor nem tudtak kijönni, ily modon törtek utat, elalvas elött ugyanis közelebb kerülünk a tudatalattinkhoz, a "belsö önmagunkhoz", es amit ott elnyomtunk. Ez meg egy darabig tartott, es most, hogy mar tudta az okot, meggyaszolta a meghalt rokont, ugy, hogy foglalkozott a temaval, elövette fenykepet, elbucsuzott töle, "megbeszelt" vele mindent...stb, tehat nem elhessegette magatol a temat, hanem idöt adott maganak (2-3 hetet), es eltervezte, hogy addig sirhat, barmi, es egy napot, amikor majd tullep rajta. (Ettöl persze eszebe jut utana is, de akkor mar meg van gyaszolva, mar mas.)

Nem tudom, nalad mi az ok, de a hasonlosag miatt irtam le, hogy panikbetegseg miatt annak az oka is lehet. Javaslom, fogadd el, mint gyogyulasi folyamatot, mert ez mindenkeppen az, es keresnem az okat. (Es persze emellett testi betegseg sem kizart, de a törtenetet olvasva most azt gondolom, inkabb ilyesmi.)

Egyre jobb egeszseget!

2.oldalol az 1. ismet

2012. jan. 4. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem tölem kerdezted, de egyebkent az ujkorklub.hu-t szerkesztö Zsoka is panikbetegsegböl gyogyult meg, a helyedben körülneznek ott es akar irnek is neki.

2. oldalrol az 1. ismet

2012. jan. 4. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Haveromnál idővel elmúlt. Szedte a dilibogyókat.
2012. jan. 5. 09:17
 17/17 A kérdező kommentje:

köszi!

nekem is szokott csak úgy folyni a szemem, és tényleg a legtöbbször alvás előtt... :/ nagyon fura, én azt hittem, hogy ez is a szemem érzékenysége(mert a fényt és a szelet is ugyanígy reagálja le szegényke :D) miatt lehet .. :D erre nem is gondoltam :D

érdekes :)

köszi mégegyszer mindenkinek, aki írt nekem :)))

zöldkéz!

2012. jan. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!