Skorpió jegyűek (külön a nők és külön a férfik) : -mi a foglalkozásotok? -minek tanultok? -milyen szakágban érzitek magatokat a legjobbnak?
Csak Skorpió jegyűek hozzászólását várom, és csak építő jellegű hozzászólást kérek, vagyis remélem, hogy azt kapom
kössz
Foglalkozásom vendéglátóipari eladó, de pályatévesztett vagyok...Ezt a szakmát annak idején csak jobb híján tanultam ki.Nem olyan rossz persze ez sem, de nem ez volt a vágyam, csak mindig közbejött valami, ami akadályozta továbbtanulási szándékomat.Valójában mindig is a képzőművészetek érdekeltek legjobban, az irodalom, a pszichológia, leginkább ilyen pályán tudnám elképzelni magam, szívesen lennék vezető beosztású, mindegy, milyen munkahelyen, vagy vállalkozó, mert az a maga ura. Egyedül szeretek dolgozni, idegesít, ha kollégák vannak körülöttem.Nincs bajom az emberekkel, de a csapatmunka nekem nem jön be.
Eddig eladóként és dajkaként dolgoztam.
én most tartok ott hogy elinduljak valamilyen irányba 23 évesen...de még nincs értettségim... :(
további kommenteket várom, meg gondolkoztam azon is hogy indítok facebook-on egy csoportot, kizárólag skorpió jegyűeknek, akinek van kedve ott tudunk eszmélni, csak írja be a keresőbe a felső mezőbe: Skorpió
És kérem tényleg csak "skorpió jegyűek" jelentkezzenek köszönöm
Világ életemben orvos (házi, sebész vagy pszichológus) szerettem volna lenni, minden idegszálammal ráfüggtem a témára, de nem volt elég pontom az érettségi után, ezért a biomérnök szakkal kellett beérnem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!