Skorpió jegyűek (külön a nők és külön a férfik) : -mi a foglalkozásotok? -minek tanultok? -milyen szakágban érzitek magatokat a legjobbnak?
Csak Skorpió jegyűek hozzászólását várom, és csak építő jellegű hozzászólást kérek, vagyis remélem, hogy azt kapom
kössz
Szociális munka szakon diplomáztam, de előtte pszichológián gondolkodtam még. Ezenkívül mindig érdekeltek az érdekes háttér munkák és sokan nyomozónak tudnának engem elképzelni. A művészetek foglalkoztatnak nagyon, csak abból sajnos nem lehet megélni. És ahogy előttem is írta más, a csapatmunka nem jön be nekem. Maximalista vagyok, így magammal és a munkámmal szemben is, ha valamiben nem tudom a legjobbat nyújtani, inkább neki sem állok. Ennyit tudok így hirtelen írni:
egy nagyon skorpió.:))
túl sok a skorpiós kérdés....
amúgy titkárnő és nő...32
Szia!
Az egyik ismerősöm tipikus skorpió, ő gyógyszerésznek tanul, úgy tudom elég sok azon a szakon a skorpió jegyű ember:)
Egyébként nagy hobbija még a tánc is, imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!