Ti nem érzitek furán magatokat?
Nem tudom, hogy jó helyre írtam-e a kérdést, de nekem már majdnem 3 hete problémáim vannak az alvással. Hajnali 5-6 előtt nem tudok aludni. Nem lehet félelem az oka, mert teljesen éber vagyok. Viszont olyan, mintha nem lennék itt ezen a bolygón, valahogy a koordinációm nincs rendben, kiesik minden a kezemből, iszonyatosan furcsának látok és érzek mindent....
Remélem, ti, akik ebben a témakörben jártasok vagytok, mondtok nekem valami jót erre...
Hi! Ebben nem tudok segíteni. Ezen az oldalon tedd fel a kérdésed a tapasztalattárban.
Én se tudok elaludni :/ Már 1 hete.
Ma is virrasztani fogok sajnos.
Velem kb. minden rendben, de nem volt mindig igy, de ez most mindegy. A leirtakrol az alvasparalizis jutott elsöre eszembe, erre inkabb keress ra. Ebben az ember agya ebren van, de a teste alszik (nagyon letömöritve), ez okozza ezeket a tompa erzekszervi tüneteket. (Alomra is gondolhat, mert keptelen dolgok, de megis valosagoskent eli meg.)
Törtent-e valami a 3 hetet megelözöen, ami alvaszavart okozhatott? Pusztan lelki okbol is lehet. Ha valaki jol kialudta magat, koran megy feküdni, tehat többet van agyban, mint kene, vagy nem megszokott körülmenyek (tul vilagos/hangos...stb), attor is lehet. Talan meg a valtozokor is elöidezheti (?), az idös ismeröseim mind panaszkodnak, hogy nem alusznak ejjel.
Sok szervi és lelki oka is lehet, pl nekem magas vérnyomás mellett jelentkeztek hasonló tünetek. Alkalmanként még magasabbra szökött fel (180 fölé) és iylenkor a látásom és az érzékelésem is megváltozott.
Az ezotéria a hülyék műtudománya, ahol megtudhatod, hogy a horoszkópodhoz milyen energiakristályt kell venned. Ilyen komolyabb kérdésekkel már inkább szakembert keress fel.
köszi! utolsó előtti válaszadó, a változókor még kicsit messze van, 18 éves vagyok még csak :D
milyen szakembert keressek? van psychológusom(pánikbeteg vagyok, ezért járok), ha neki megemlitem, ő tud lépni vagy kezdeni ezzel valamit?
köszi, mindenkinek ment a kis zöld kezecske!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!