Hogy tudok szellemi tanítókat keresni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 16:16
1/14 anonim válasza:
nem egyszerű dologba vágtad a fejszéd!!!!
2/14 A kérdező kommentje:
tudoom..
2011. dec. 26. 16:17
3/14 anonim válasza:
nekem egy élet munkája volt mire mindent megtanultam ...magamtól!!!és úgy érzem szinte semmit sem tudok!!!
4/14 A kérdező kommentje:
Nekem is van tapsztalatom.. igaz nem sok.. de tudnál nekem valami tanácsot adni??
2011. dec. 26. 16:21
5/14 anonim válasza:
Úgy hogy keresel.
Inkább azt kellett volna kérdésnek írnod hogy hol találsz szellemi tanítót.
6/14 A kérdező kommentje:
igen.. Ak hol találok?? o__O
2011. dec. 26. 16:24
7/14 anonim válasza:
Úgy nagyon nem tudaz szerintem keresni mert sztem aki tényleg tud valamit, az nem igazán hirdeti a tudását...sztem annyit tudsz tenni hogy nyitott próbálsz lenni minden ember elött ezzel a témával kapcsolatban és ha az illetö tényleg tud vmi olyat amit te keresel akkor ha úgylátja, "felfedi" magát.
8/14 A kérdező kommentje:
Remek mert az én környezetemben senkit nem tud semit ilyesmikről..
2011. dec. 26. 16:51
9/14 A kérdező kommentje:
Asztrálutazás erről tudtok még vlamit?
2011. dec. 26. 17:04
10/14 anonim válasza:
Hagyd magad vezetni az égiek által. Ők tudják, hogy mikor jön el az idő, hogy elébed hozzák a te tanítódat. Az is lehet, hogy a tanításokat nem élő embertől kapod, hanem az élet által elébed hozott feladatok, lehetőségek, könyvek, stb. által, és az égiek "sugallata" alapján fogsz az utadon előre haladni.
Valóban légy nyitott, keresd a lehetőséget, figyelj oda más emberekre (néha egy-egy általuk kimondott szó, mondat a tanítás lényege). Éld a mindennapi életedet, tudni fogod, amikor valami lényeges "tanítást" kaptál, és az teljesen mindegy, hogy egy felkészült tanítótól, vagy egy átlagember szájából hangzik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!