Mennyi egy szellem, szellemi értéke?
attól függ, hogy mennyire erősek
mellesleg ez a "bármely kölcsönbeadható lízingelhető asztrál lényre aki itt lófrál, ahelyett hogy a gazdájának engedelmeskedne" eléggé erős
ők nem szolgák, hogy úgy ugráljanak ahogy mi fütyülünk
megkérhetjük őket, hogy segítsenek de ez amit írtál nagy csúnya
Az én szellemem (Bobby) úgy kitesz 200 000-et. Mindig távolt tartja a vendégeket a háztól és a suhanc kölkök is hullanak szép sorban. Szóval mióta a kis drágám megvan azóta nyugis az élet itt nálunk. Őt nem cserélném semmiért.
Az elődjével tényleg nehéz dolgom volt. Az egyetlen haszna az volt, hogy nyáron a jelenlététől volt klíma, de semmi több.
Egyébként Bobby-t Salvia nutans-sal csaltam a házhoz az az Kónya zsályával aminek az eszmei értéke kb. 250 000 Ft + az egyéb kellékek. De mivel az idézés értéke is romlik az évek múltával ezért most tartunk úgy 200 ezernél. Plusz a régi szellemért nem kaptam semmit, örültem, hogy megszabadultam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!