A képzeletem játszott, vagy szellemi lények szórakoznak?
Félálomba van hogy az álom és a valóság egybefolyik...
Szerintem az álmod utolsó mondatait hallottad úgy, hogy azt hitted már ébren vagy.(már velem is előfordult hasonló eset)
nem szólhatott hozzám,mert nem is kereshettek bentről olyan korán.de akkor remélem csak álmodtam:)
köszönöm a válaszokat.
Erre nem tudjuk a választ. A szkeptikus nézetekkel ellentétben nagyon is van valóságalapja fizikai törvényszerűségre fittyet hányó jelenségeknek (telepátia, távérzékelés stb.), de ezek még nem igazolják, hogy szellemek léteznének, vagy a halottak beszélnének hozzánk.
És ami még fontosabb: nem zárják ki a hallucinációk lehetőségét sem, ami félálomban elég intenzív is lehet. :)
Pont tegnap volt olyan álmom, amiben egyértelműen tudtam, hogy az ágyban fekszem (vagy alszom, vagy csak félig), mégis teljesen élethű álomképek jelentek meg előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!