Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditáció témában segítene...

Meditáció témában segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most én itt leírok mindent lehet egy két dolog nem kapcsolódik hozzá!

Nagyon szeretek álmodni, nagyjából emlékszem is az álmaimra, és nagyon érdekel a meditáció téma is! Tudnátok nekem ajánlani jó könyveket amik az alapokról magyaráznak el mindent esetleg weboldalakat? A tudatos álmodás kapcsolódik a meditációhoz? Valahogy el tudom érni hogy nagyon aktívakat álmodjak és emlékezzek rá, esetleg a tudatos álmodást is elérjem?

Kérem szépen hogy normális válaszokat írjatok, drog és egyéb hasztalan dolgokkal hagyjatok!

Köszönöm!

2011. dec. 16. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, kapcsolódhat a tudatos álom a meditációhoz. A tudatos álomról van könyv is, asszem ez a címe.

Van éber álom technika is, az hasonló, de ébren csinálod.

Én tibeti buddhista meditációt gyakorlok, ahhoz nem könyv kell,hanem beavatás egy mestertől.

2011. dec. 16. 20:13
 2/5 Neménvagyokaz ***** válasza:

[link]

Itt leír egy meditációs programot az oldal. Azt olvastam, hogy a tudatos álmodást, úgy lehet kifejleszteni, hogy ébredés után leírod amit álmodtál, és visszaolvasgatod időnként.

2011. dec. 16. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Univerzális élet:

[link] - az imájuk olyan, mint egy meditáció volna.

Péntekenként szokták csinálni, egy zenére.

Vasárnaponként meg, csak előadásokat tartanak.

2011. dec. 16. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászólót nem ajánlom, mert az csak egy keresztény baromság, agymosás, tehát SEMMIT SE ÉR, CSAK RONT! Egyébként is az ima egyirányú kommunikáció, a meditáció meg kétirányú, mivel választ kapunk.

"Neménvagyokaz", amit linket küldött az tökéletes.

2011. dec. 17. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha könyveket nézegetsz semmit se vegyél "készpénznek" Az előttem válaszolónak vmilyen szinten igaza van a keresztényeket Felejtsd el. Jézus tanításai bár nagyon hasznosa de mégse tudják hogyan jussanak el az ő szintjére .)
2012. jan. 8. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!