Tényleg lessz világ vége 2012 ben?
Figyelt kérdés
Elöször én se hittem el de egy csomóan beszélnek róla meg hallottam hogy lessz valami normális felmelegedés vagy mi és nem tudom mit higgyek.Szerintetek?
10/f
2011. dec. 16. 19:23
21/23 anonim válasza:
Közbe kell szólnom.
köztudott ugyebár, hogy az egészet a maja naptárból vette egy külföldi korrupt alak aki ezért megkapta a fogalmam sincs hány millió dollárját/frankját/vagyamitakart. A lényeg hogy 2000-ben, 2003-ban, (hallottam tv-ből hogy 2004-ben is), és 2008-ban is bepróbálkozott egy pár agytrösztnek álcázott szemét azzal, hogy ezzel a tévhittel meghülyítse az embereket, és pénzt is keressen ezáltal. Azért mindenki aki egy kicsit is lehetségesnek véli a 2012-es világvégét, az gondolkozzon el ezen is!
22/23 anonim válasza:
Hogy lenne már világ vége?XD olyan nincs hogy itt van december 21. aztán vége bumm.jósolták 2000-re is meg 1998 ra is ennyi nagy BAROMSÁG ezt így kell józan paraszti ésszel felfogni ennyi XD 1.napkitörésbe nem halunk meg! 2. Magyarországon nincs vulkán így vulkánkitörés sem lehet ha meteor jön felénk olyan technika van már hogy azt szét robbantják a világ ürben Cunami sem lehet mert itt tenger sincsen maximum kiönt a Balaton XD hurrikán sincsen XDXDXD Orbitális nagy baromság ez az egész!!!!!!!!!!!!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!