Tényleg lessz világ vége 2012 ben?
Figyelt kérdés
Elöször én se hittem el de egy csomóan beszélnek róla meg hallottam hogy lessz valami normális felmelegedés vagy mi és nem tudom mit higgyek.Szerintetek?
10/f
2011. dec. 16. 19:23
1/23 anonim válasza:
nem lesz ilyen inkább tanulj még ebben a korban ne ilyeneken agyalj!!
2/23 anonim válasza:
2012ben nem.majd utána kicsit később 2-3évvel.
3/23 Gyuifkt válasza:
Nem lesz semmi, megy tovább az élet...
4/23 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy lesz-e világvége. Akkor már úgyis mindegy lesz. Felesleges ezen gondolkozni, élj úgy, mintha a világnak majd csak ötezer év múlva lenne vége.
5/23 anonim válasza:
Esetleg nagyon sok helyen úgy lesz "világ" vége, hogy kikapcsolják az áramot.
6/23 Antimod válasza:
Nem lesz világvége, de csak téged elrabolnak az ufók.
7/23 anonim válasza:
Világvége nem lesz, de minden ember elpatkol.
8/23 anonim válasza:
drakonak szolics igazán visszafoghatnád magad egy kicsit, nem sül le a bőr a pofádról, hogy egy 10 éves gyereket ilyenekkel hülyítesz? Gyanítom te se vagy több 14-nél, de attól még megkomolyodhatnál egy kicsit, és leállhatnál a kérdések telespamelésével is.
9/23 anonim válasza:
14nél több vagyok.ö meg biztos nem 10 xD tele spam..baj hogy megmondom a választ?meg a lehetőségeket?
10/23 anonim válasza:
Akkor mégis mi alapján írtad, hogy 2-3 év múlva lesz világvége? Egyáltalán van valami alapja? Csak mert ez valahogy kimaradt az általam hallott világvége-jóslatok közül, érdekelne, hogy mi is a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!