Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg lessz világ vége 2012...

Tényleg lessz világ vége 2012 ben?

Figyelt kérdés

Elöször én se hittem el de egy csomóan beszélnek róla meg hallottam hogy lessz valami normális felmelegedés vagy mi és nem tudom mit higgyek.Szerintetek?

10/f

2011. dec. 16. 19:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
úgy is ugyan úgy oltári nagy baromságnak tartod és azt mondanád rá hogy csak hülyítem a népet szóval oly tök mindegy.
2011. dec. 16. 21:00
 12/23 anonim ***** válasza:

A: Igen.

De nem hinném, hogy ezzel megnyugszól, így:

B: Nem.

De később úgyis elfog majd jönni! Az, hogy mikor? Hááátt.... Jó kérdés!

C: Talán.

De ne várd úgy ezt a napot, mint egy riadt macska - jó?! Legyél jó fiú és cselekedj helyesen! Legyél vallásos, de ne Vatikánhoz menjél, illetve a többi baromsághoz. Egyszerűen élj békében, illetve tegyél és érte!

A szünidőben, meg próbálj földet művelni, vagyis valami háztáji gazdálkodással - persze, ha van rá mód!

2011. dec. 16. 21:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Azért leírhatnád, nem utasítok élből el mindent, csak az olyan baromságokat, mint a 2012-es világvége, amit a maják naptára alapján számítottak ki, mégis ők azok akik a legkevésbé sem hisznek benne. Meg persze azt, amikor valaki leír valami olyasmit, hogy x év múlva ez és ez lesz, aztán elvárja, hogy elhiggyék neki, de megmagyarázni nem akarja.
2011. dec. 17. 00:11
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

"hallottam hogy lessz valami

normális felmelegedés vagy mi"

Hát én ezen beszartam! :'D

2011. dec. 17. 20:56
 15/23 anonim ***** válasza:
De hogy lesz. Csak lehet hogy klíma változás.
2011. dec. 17. 21:44
 16/23 zöldségnyúllal ***** válasza:
57%
Persze hogy lesz, a Föld lelassul, majd megáll forogni a tengelye körül, az egyik oldal lefagy, a másik megég, majd leszáll a Phobos a Földre, zombik és démonok árasztják el a Földet a Cyberdemon vezetésével egy dimenziókapun át, majd a reptoidok anális beültetéseket végeznek a csillámfaszlámákon, akik ezért az embereket megerőszakolják, majd kicsi pikachuk születnek, akiket még Shongokhu se állíthat meg. Persze Chuck Norris túléli, de mi, egyszerű emberek NEM! Sorry, készülj a perverzióra...
2011. dec. 18. 12:55
 17/23 anonim ***** válasza:
hogyne lenne, egyszerre minden felrobban és vége lesz a világnak :O
2011. dec. 18. 13:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Már nem egyszer volt világ vége... mért ne lehetne megint sok faj ember és állat (dinók) pusztult már ki teljes mértékben ilyenek miatt. Mért ne történhetne meg ? Ők se hittek benne még is odalettek.
2011. dec. 20. 11:08
 19/23 anonim válasza:
2011. dec. 21. 23:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem.
2011. dec. 26. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!