Miért nem jó egyedül lenni?
Figyelt kérdés
nem a párkapcsolatra értem, hanem a szó szoros értelmében2011. dec. 15. 19:01
1/24 anonim válasza:
Emberi ösztön. Ha az ősember egyedül kódorgott volna levadásszák, ennyi.
5/24 A kérdező kommentje:
egy iskolai fogalmazáshoz kéne...
2011. dec. 15. 19:18
6/24 anonim válasza:
Nem jó az embernek egyedül..ez a biblia első mondataiban van, az Úr mondja. Csak búsult Ádám.
7/24 anonim válasza:
Nem tud örülni, nincs kiért dolgozni, nincs mire várni, nincs mit remélni.
8/24 anonim válasza:
Hát nem tudom de én nem bírom az emberek társaságát, nem ősember vagyok már akit csak az ösztönök irányítanak. Semmi bajom amúgy senkivel, egyszerűen halálra unom magam mások társaságában, beszélgetünk ugyan meg minden, nem vagyok visszahúzódó meg mittudomén, de ha lehet inkább egyedül töltöm az időmet, úgy legalább el tudom foglalni magamat engem érdeklő dolgokkal. Úgyhogy nem tudom mások miért nem szeretnek egyedül lenni, valószínűleg túl egyszerűek és nem tudják saját magukat lekötni.
9/24 anonim válasza:
Nem ér semmit az életed ha nem oszthatod meg másokkal!
A mi társadalmunknak szeretet és a szerelem az alapköve,nos mivel önmagunkba ritkán tudunk szerelmesek lenni (bár ez egyeseknek igen is jól megy)így másba szeretünk bele :)
10/24 anonim válasza:
én nem tudnám elviselni, ha néha nem lehetnék egyedül. most is egyedül vagyok itthon egész délután, eléggé unatkozom, de akkoris jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!