Ugye nem vagyok egyedül és ti is kiléptetek már a testetekből?
Eddig senkit nem találtam, valakivel szivesen elbeszélgetnék erről. Halálközeli ill. testenkívüli élményesek jelentkezését várom. És akit nem érdekel az ne írjon, sz@r olvasni bunkó válaszokat:/
Ez is olyan témakör itt, mint a többi...
Valamelyikőtök elmondaná, hogy hogy csináljátok ezt? :) hogy léptek ki a testetekből?
( első voltam )
Persze, tök mormális, és nincs jelentősége. Van, akivel többször, és van, akivel ritkábban fordul elő. Olvastam olyanról, hogy a gyakoriság azzal függ össze, milyen volt a megfoganásod, megszületésed körüli időszak, hogyan élted meg. (Röviden: Aki nehezen szokott ide, lelkileg nehezebb volt az anyának és a gyermek ezt érezte, az többször.)
KOnkrétan miről akarsz beszélni ezzel kapcs.?
Előzőnek: ezt nem direkt csináljuk, vagyis én nem, hanem spontán, akaratlanul történik.
Konkrétan minden érdekelne, ami ezt elősegítheti, meg persze tapasztalatok is, hol voltatok, mit csináltatok, látott-e valaki stb...
Én se direkt csináltam ám, három hétig nem ettem, akkor kiléptem a testemből, beszéltem halottakkal, és anyám rázott húsz percig, ébresztgettek, de majdnem elszálltam:) És minden ugyanilyen valóságos volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!