Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a bizonyiték arra, hogy a...

Mi a bizonyiték arra, hogy a halál után a test 21 grammal kevesebbet nyom a mérlegen?

Figyelt kérdés
Mit tudsz erröl a kisérletröl?Mikor volt?
2011. dec. 5. 00:46
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Mindent összegezve a kérdés ,ill. ez a kisérlet (állitás)nincs alaposan megvizsgálva.Ennek okát az okkult tudományokkal való vallási és állami szembenállásban kell keresni.Ameddig nincs az ilyen és ehez hasonló kisérletekre komoly támogatás ,és igény ,addig csak többé-kevésbé amatör ,áltudományos találgatások lesznek ,nemcsak ebben a témában.
2011. dec. 5. 18:51
 22/29 anonim ***** válasza:

18:51

Én meg ezt olvastam:

Talán maga számára is meglepő eredményre jutott: hat betegből négynél átlagosan 21 gramm súlycsökkenés volt megfigyelhető közvetlenül a halál beálltával.

2011. dec. 5. 22:06
 23/29 Antimod ***** válasza:

És a másik kettőnek nem volt lelke?

Én nem vetem el a lélekvándorlást, de azt nem hiszem el, hogy a lélek - egy asztráltest - fizikailag mérhető legyen.

2011. dec. 6. 09:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Egy vákuumcsomagolós bérgyilkos tuti biztos választ adhatna.
2011. dec. 6. 18:27
 25/29 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadó ezt biztos szellemeskedésnek szánta,viszont ,ha újra kisérletezne valaki ezzel, a vákumcsomagolás kiváló ötlet lenne.
2011. dec. 7. 11:03
 26/29 anonim ***** válasza:

Azt sem vizsgálja a tudomány, hogy a lapos-e a Föld...

De a kísérletezés lehetősége bárkinek rendelkezésre áll. Nem kell ahhoz Nobel-díj, hogy egy ilyen kísérletet saját magad is elvégezz.

2011. dec. 7. 23:41
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem kell bizonyitani mert Juan Sebastian el Cano már bebizonyitotta azzal hogy körbehajózta.Mi szükség ostoba válaszokra? Ez a következö kérdésem ,itt alant lehet válaszolni.
2011. dec. 8. 18:00
 28/29 yossarian44 ***** válasza:

A linkemet elolvastad?

""Komolytalanok ezek a vizsgálatok, hiányzik belőlük a tudományos alaposság" - tette hozzá Robert Stern, aki szerint az elhunytak teste idővel rengeteg súlyt ad le. A lizoszómáknak nevezett sejtszervecskékben lévő enzimek a szövetek anyagait gázokká és folyadékokká alakítják.

"Ezért fordulhat elő robbanás, ha találnak egy tömegsírt, ugyanis ott rengeteg gáz halmozódik fel az oszlásban lévő testek miatt" - mondta a patológus szakértő."

2011. dec. 9. 19:06
 29/29 A kérdező kommentje:
Elolvastam.Feljebb már megirtam az összegzó következtetéseimet.
2011. dec. 10. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!