Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz? (ez...

Szerintetek ez igaz? (ez nagyon durva)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=UgdQsfYyITo

szerintetek ez igaz? vagy csak átverés?

ha igaz mér igaz, ha átverés miért átverés????

szerintem igaz..

2011. okt. 25. 22:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

nah igen ezaz akki aztmondja nemigaz bizonyitsa be...

akki aztmondja igaz azis..

nehéz ezt megérteni... de szerintem igaz... ezeka mentalisták

ez kb olyan mint a médiumok akik tudnak beszélni a szellemekkel de arra is rá lehet vágni hogy nemigaz...

2011. okt. 26. 13:41
 12/20 x) ***** válasza:
Ha igaz lenne valószínűleg nem lenne arra szüksége hogy a tv-ben mutogassák :)
2011. okt. 26. 15:22
 13/20 anonim ***** válasza:

"Ha igaz lenne valószínűleg nem lenne arra szüksége hogy a tv-ben mutogassák :)"

Miért?

2011. okt. 26. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Criss Angel nem jár a vízen. Egyszerű illúzió. A közönség be van avatva, és a vízre üveglapok vannak helyezve. Ezt a trükköt már régebben lebuktatták.

A Keith Berry Trükkjei videóról meg annyit, hogy amit ő csinál az még semmi ahhoz képest, amit lehetne csinálni, és ami a láthatatlan világhoz tartozik. Sajnos földi szavaink is túl szegényesek ahhoz, hogy leírjuk ezeket.

2011. okt. 26. 20:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Iróniának szántam a Criss Angel hasonlatot. Tisztában vagyok melyik trükkjét hogyan csinálta meg.
2011. okt. 26. 20:45
 16/20 anonim ***** válasza:

2 hete megy a discoveryn azt hiszem, ez a műsor, és sok dolgot kétkedéssel fogadok, de vannak olyanok, amik nagyon durvának hatnak.

Most, hogy látom, fent vannak youtubeon is, megnézem a többit is, mert számomra érdekes.

Hogy ez igaz, vagy sem? Csak akor mondanám biztosra, ha velem csinálná, de így is elgondolkodtató.(főleg, hogy néhány "trükköt" el is magyaráz)

2011. okt. 26. 21:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Az első vagyok!A műsorában elmondta hogyan csinálta a "mutatványait",és ez nem trükk volt,hanem gondolatátvitellel csinálta.Mivel elmagyarázta a dolgokat,ezért hiszek benne.Nem hiszem,hogy a rendőrségi dolgokkal hülyéskedett volna.
2011. okt. 26. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez egy egyszerű trükk, úgy hívják hogy parasztvakítás XD Előre megbeszélnek mindent, aztán mehet a műsor. Mindez a nézettség növelése miatt...
2011. okt. 27. 15:00
 19/20 A kérdező kommentje:
utolsónak.... BIZONYISD BE!
2011. okt. 27. 19:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem az utolsó előtti vagyok, de:

Bizonyítsd be te, hogy nem kamu.

2011. okt. 27. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!