Szerintetek ez igaz? (ez nagyon durva)
http://www.youtube.com/watch?v=UgdQsfYyITo
szerintetek ez igaz? vagy csak átverés?
ha igaz mér igaz, ha átverés miért átverés????
szerintem igaz..
nah igen ezaz akki aztmondja nemigaz bizonyitsa be...
akki aztmondja igaz azis..
nehéz ezt megérteni... de szerintem igaz... ezeka mentalisták
ez kb olyan mint a médiumok akik tudnak beszélni a szellemekkel de arra is rá lehet vágni hogy nemigaz...
"Ha igaz lenne valószínűleg nem lenne arra szüksége hogy a tv-ben mutogassák :)"
Miért?
Criss Angel nem jár a vízen. Egyszerű illúzió. A közönség be van avatva, és a vízre üveglapok vannak helyezve. Ezt a trükköt már régebben lebuktatták.
A Keith Berry Trükkjei videóról meg annyit, hogy amit ő csinál az még semmi ahhoz képest, amit lehetne csinálni, és ami a láthatatlan világhoz tartozik. Sajnos földi szavaink is túl szegényesek ahhoz, hogy leírjuk ezeket.
2 hete megy a discoveryn azt hiszem, ez a műsor, és sok dolgot kétkedéssel fogadok, de vannak olyanok, amik nagyon durvának hatnak.
Most, hogy látom, fent vannak youtubeon is, megnézem a többit is, mert számomra érdekes.
Hogy ez igaz, vagy sem? Csak akor mondanám biztosra, ha velem csinálná, de így is elgondolkodtató.(főleg, hogy néhány "trükköt" el is magyaráz)
Nem az utolsó előtti vagyok, de:
Bizonyítsd be te, hogy nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!