Szerintetek ez igaz? (ez nagyon durva)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=UgdQsfYyITo
szerintetek ez igaz? vagy csak átverés?
ha igaz mér igaz, ha átverés miért átverés????
szerintem igaz..
2011. okt. 25. 22:39
1/20 anonim válasza:
Olyannyira igaz, minthogy Cris Angel vízen járt.
2/20 anonim válasza:
5/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok!Most kezdődött egy műsora a discoverin!
6/20 anonim válasza:
Ha a nap keleten nyugszik és nyugaton kél, akkor igaz lesz. Addig nem.
7/20 anonim válasza:
A legőszintébb válasz, amit adhatok: nem tudom.
Lehet valamiféle hipnózis.
Csak hát ha ez így működik akkor nem lehet mondjuk hazugságvizsgálatra alkalmazni? Az emberi elme nem képes ellenállni (akarva-akaratlan)?
Ami meg a gondolatolvasást illeti: telepátia kísérletek igazolják, hogy létezik ilyen, de nagyon ritka, hogy ennyire egyértelmű legyen, mint a videón. Az szinte biztos, hogy nem csak a "gondolatolvasón", azaz vevőn múlik, hanem az adón, sőt a kísérlet megfigyelőin is.
8/20 anonim válasza:
Szinte biztos hogy ez megvan rendezve, de nem lehetetlen ezeket kivitelezni. Az emlékezet törlést bármelyik profi hipnotizőr megtudja csinálni. És a telepátiában sincs "semmi" extra.
9/20 anonim válasza:
majd megnézem,ha be tudom tölteni,addig is a válasz:nemtudom..:)
10/20 anonim válasza:
Ha én is ott lennék időben, helyben, akkor talán elhinném. Most az gondolom, hogy ezek színészek és megjátszák az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!