Ez nagyon durva, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Én azt álmodtam, hogy pincérnő ként dolgoztam az iskolánk épületében, ami étteremmé vált. Egyik barátnőmmel voltam pincérnő és egy idegen sráccal. Egyszer csak a barátnőm odajött és megcsókolt, majd nevetve azt mondta, hogy valld be, hogy a lányokat szereted! Én nem vallottam be és hogy ne cukkoljon egy transzvesztitával játszottam fogócskát :((((
Jézusom, annyira megijedtem, hogy felébredtem ebből a hülye álomból!!! Én a PASIKAT szeretem!!!! Van is barátom akivel már 2 éve együtt vagyunk és nagyon boldogok vagyunk! Soha nem gondoltam ugy egy lányra!!! Hu, de rossz volt... na ez vajon mit jelent?
2011. júl. 30. 21:28
1/4 anonim válasza:
szerintem semmi különöset... én álmomban néha férfi vagyok... aztán ugyanabban az álomban újra nő. mindig az, aki épp a "főszerepet" játssza az álomban. szerintem nyugodj meg, ez lehet h egy film v könyv hatása, semmi komoly!:)
2/4 A kérdező kommentje:
1000 köszönet, tényleg megnyugtattál :) ám néha én is pasi vagyok :P
2011. júl. 30. 21:42
3/4 anonim válasza:
Az álomban minden személy te magad vagy, mivel te hozod létre magát az álmot is. Ne aggódj ilyesmin. Természetes, hogy nemet váltassz időnként, hisz mindkét oldal bennünk van. A férfi és a női is. Csak épp most mivel nőnek születtél a női dominál. :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2011. aug. 1. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!