Ez tényleg ennyire durva?
Ezek érdekes dolgok.
Még általános iskolában év elején mikor megkaptuk a tankönyveket,átfograttam a történelemkönyvet és megakadt a szemem a 17. tananyagon.
Jött egy érzés, hogy majd abból fogok felelni.
Egész évben békén hagyott a tanár, majd azon a napon, mikor a 18. tananyagot kellett venni, tehát a 17.-ből feleltetett óra elején, mondtam szünetben barátaimnak, hogy ma én fogok felelni.
Becsöngettek, rögtön engem szólított a tanár, a többiek csak tátották a szájukat.
A poén csak az, hogy ezek ellenére nem tanultam aznapra, így csak 3-ast kaptam.
2 lehetőség áll fenn.
1. vagy véletlen történt.
2. vagy belemagyarázod a dolgokba utólag hogy ezt megálmodtad.
NEM LEHET előre megálmodni dolgokat.
Elso,
Tanulsag: Higyj az erzeseidnek, elso benyomasnak.
Egy ismerősöm folyamatosan megálmodja, hogy vizsgán mely tételeket fogja húzni. Általában kérdez 2 random számot a barátjától, kettőt megálmod, és azt a 4 tételt tanulja meg. Olyan ösztöndíja van, hogy ihaj, pedig láttam már nála szorgalmasabb meg okosabb lényeket a földön...
Hallgass az álmokra!
Nem lehet hogy ezt csak abban a pillanatban érzed mikor megnézted a pont számokat?
Csak mert lehet hogy dejavu érzés. Nekem már sok ilyenem volt, és mindig azt hittem hogy már megálmodtam
Ez csak akkor számítana, ha minden álmodat felírnád.
Természetes, hogy csak arra figyelsz fel, amelyik bejön.
Amelyik nem, azt idővel szépen elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!