Túlélted a világvégét?
Mikor voltak az eddigi legutolso vilagvegek, es mikorra varhato a kovetkezo?
Csak, hogy tudjam, melyikeket eltem mar tul, es mikor fogom tulelni a legkozelebbit?
Nem eltem tul csak reinkarnalodtam. Udv Indiabol
Mohamed Janos
Igen. Az Ellenállás seregeinek sikerült időben megállítani a reptoidok támadását. Az égiháborúra tegnap fél 12 körül került sor a Föld légkörétől 2 fényév távolságban. Nehéz háború volt, sok testvérünk veszett oda a harcban, 2 hajónkat felrobbantották. Szerencsére a titkos NASA által kifejlesztett fegyverünkkel sikerült idejében felülkerekedni a reptilián csapatokon. Ezúton is szeretném megköszönni az Ellenállás nevében a Wookieknak akik rengeteget segítettek a közelharcokban. A reptoid sereg súlyos vereséget szenvedett el, így visszavonultak. Alig pár hajójuk maradt csupán, viszont nem sikerült minden reptoidot megsemmisíteni, így még mindig fönnáll az esélye egy újabb támadásnak.
A sima jegyek és a VIP jegyek összegéből befolyt összeg pedig 2 millió 355ezer forint. Ezt az Ellenállás további óvintézkedésekre fogja fölhasználni. (Vagy inkább elisszuk.)
És köszönjük mindazoknak akik segítettek nekünk Duracell elemmel feltölteni a lézerkardokat.
A közleményt kiadta: A Zellenállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!