Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges-e hogy a Biblia...

Lehetséges-e hogy a Biblia valójában egy ellenszellemiséget képvisel és hordoz?

Figyelt kérdés

Pl.: azt állítja, hogy felemeli és megszabadítja az embert, de valójában egyre inkább leláncolja és rabbá teszi...

Ilyesmikre gondolok.

Nekem úgy tűnik, hogy a Biblia szellemisége egy kontraszellemiség, mely a régi nagy szellemiségek és gondolkodási rendszerek elpusztítására és tönkretételére lett megalkotva.

2011. okt. 5. 22:00
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Kedves Bíró Miklós!

Én is hívő ember vagyok, és tisztelem azt, hogy kiállsz a hitedért de úgy gondolom én is, hogy túlzásba viszed. Az emberekre nem lehet ráerőltetni a Bibliát.

Elmondod nekik a vélényedet, esetleg válaszolsz a kérdéseikre, aztán hagyni kell őket gondolkodni, hogy döntsenek. Másrészt pedig a nagybetűs írást kérlek ne használd, mert az internetes csevegés világában nem tudom hogy mennyire vagy tisztában vele, de kiabálást jelent.

Minden jót!

2011. okt. 10. 10:42
 32/55 Tom Benko ***** válasza:
A C-14-es csak annyit bizonyít, hogy jó régi. A Kijelentéseket miért nem írhatta ember? Még mindig ott tartunk, hogy mi bizonyítja, hogy a Biblia isteni eredetű?
2011. okt. 10. 16:54
 33/55 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Arab Ella!

Hogy velem vitatkozol te és néhányan azt bizonyára megbocsátja nektek még Isten is,de hogy tudos bácsik tényállását ovodások véleményére degradáljátok,az már nevetséges meg még sírni való is.

Valaki megvádolt,hogy én a Bibliát akarom erőltetni az emberekre. Ez bizony csúnya dolog volt... soha nem erőltettem semmit senkire. De ha valaki téveszmét hírdet,talán van jogom mondani Vigyázzatok emberek, ez hazudik. Ezt tette Sátán is Évával,Ádámmal.Ezért van halál a földön ,mert Sátán embergyilkos volt kezdettől fogva. Vigyázzetok emberek nagyon,hogy kinek hisztek.Csak egy mód a védekezés.Ne állj szóba a Sátánnal mert összezevar,rászed,mint az első emberpárt.

2011. okt. 10. 20:18
 34/55 anonim ***** válasza:
Neked már nem bocsát meg az isten se, sajnálattal közlöm veled ezúton.
2011. okt. 10. 22:40
 35/55 anonim ***** válasza:

Tisztelt Bíró Miklós!

Nem vádoltalak téged meg, csupán figyelmeztettelek, mert úgy úgygondolom túlzásba viszed a dolgokat...

Azért az emberekre az a kifejezés tőled miszerint: "Amikor ilyen válaszokat olvasok,mint itt is,mindig felvetődik bennem a kérdés,vajon mennyi itt a sátánista? (22:42-es válasz)" Nem kicst sértő más emberekre nézve, és kicsit sem jellemző egy Krisztust követő emberre.

Az embereknek ha elmondod a véleményedet finoman, akkor utána hagyni kell őket gondolkodni, döntsék el ő maguk mi a véleményük erről. Ez lenne a helyes magatartás. Bocsáss meg ha megsértettelek, nem ált szándékomban, de úgy gondolom szólnom kellett...

2011. okt. 11. 13:48
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

13:48-nak

Nem sértettél meg.Szóljon akinek szólni kell.

Kedves Annabell!

Sajna nmem tudom mik azok a szaggatottvonalak,s mégkevésbbé ,hogy mit akar szibolizálni.

2011. okt. 12. 17:35
 37/55 anonim ***** válasza:
Azt, hogy 4chanról szabadult ez is.
2011. okt. 12. 20:19
 38/55 anonim ***** válasza:

Bíró Miklós

nembaj...

úgy is mindig kiveszik a moderátorok..

amúgy ez: [link]

2011. okt. 13. 01:16
 39/55 anonim ***** válasza:
Én vetettem ki, de maguktól is kiszokták az arcpálmákat. Túl lejárt már.
2011. okt. 13. 01:24
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

Tom Bekónak:

Aki nem akarja elhinni még azt se amit lát,annak semmi enem bizaonyít semmit. Persze sajna ő jár risszul.valahogy így volt Tamás is.

Aztán mikor megmutatta neki Jézus amire olyan nagyon kiváncsi volt,akkor megtudta,hogy valóban Isten. Jézus mondta is neki:"Mivel láttál Tamás,hiszel. Boldogok akik nem látnak és mégis hisznek."

2011. okt. 14. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!