Lehetséges-e, hogy a legutolsó, legstabilabb "minőség" az ŰR minősége? (mely valójában maga a hideg és stabil minőségtelenség)
Lehetséges-e, hogy minden (kivétel nélkül) a SEMMIbe tart?
Megjelenik az összetett forma, majd egyre bonyolultabbá válván végül széthullik a semmibe.
A társadalmakat, civilizációkat is ilyeneknek látom.
> A társadalmakat, civilizációkat is ilyeneknek látom.
Az agyad is ilyen.
szerintem lehetséges
ha megnézed a fizikát, egyre kissebb és egyre nagyobb tartományok is vannak, ami mehet a végtelenségig, vagy tarthat a semmibe (vagy bármi másba is) de nekem a semmi tűnik a legvalószínűbbnek.
A Tejútrendszer közepén feltételezett fekete lyuk magyarázná az elméletedet, viszont kifelé mozgunk a pályán, nem a fekete lyuk felé. Ezért gyorsul az idő és vele együtt az élet is.
Érdekes viszont a felvetés, a társadalmak és a civilizációk is széthullanak talán, de szerintem ez inkább emberi tényezőből fakad. Ha egymásért élnénk (mindenki), lehetséges, hogy nem esne szét.
Az a durva, hogy a létezés megjelenik a semmiből (pl. ősrobbanás), majd egyre bonyolultabb formákat ölt és ezek az egyre bonyolultabb struktúrák fogják szétzilálni.
Nekem úgy tűnik, hogy ez a jelenség az általunk tapasztalható univerzumban mindenre vonatkozik.
((Lehet, hogy csak használ bennünket ez az "űrminőségű isten", ahogyan pl. mi használjuk a gombelemeket stb.)
(Lehetséges, hogy az univerzum egy gép, amit valaki (valakik) saját használatra hozott létre?
Lehetséges, hogy az univerzum "termelési céllal" jött létre (lett létrehozva)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!