Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak ha...

Mi lehet az oka annak ha olyan emberekkel találkozunk akiket olyan mintha már régóta ismernénk, pedig csak először látjuk?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első válaszolonak adok igazat, hasonló esetem volt nekem is, semmi okom nem volt arra hogy akkor és ott legyek, és mesélte hogy ő sem ment volna el nagy valószinűségel, de valami miatt mégis elment. Aztán egyből kiszurtam a tömegből, és mikor távozni akartam ismerősöm szolt, hogy a srác érdeklődött utánnam. Több mint egy éve volt, azóta is együtt vagyunk, és ugyanaz az érdeklődési körünk. Igazából vele beszéltem elősször lélek vándorlásból, nem amiatt hogy első nap olyan volt mintha 100000 éve ismernénk egymást, csak ez volt az egyik első közös témánk. Fura.. És szerintem nem lehetett más mint egy előző életi dolog, vagy egy isteni csapás.. a körülmények miatt mondhatnám hogy szerencse: D
2011. okt. 9. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja és az előttem szólonak annyit tudnék mondani, hogy senki nem tudja bebizonyitani hogy mi van halál után, kivéve persze ha valaki feltámad a teljes halálból. És ha végleg belenne bizonyitva a tény hogy menyországba kerülünk akkor vége lenne a többi hitnek, nem lennének hasonló késrdések.
2011. okt. 9. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

"... hogy senki nem tudja bebizonyitani hogy mi van halál után, kivéve persze ha valaki feltámad a teljes halálból."

Halló! Ès mi van Jézussal?? Hallottál már Róla?

Mert Ö feltámadt és "visszajött" a halálból!

"És ha végleg belenne bizonyitva a tény hogy menyországba kerülünk akkor vége lenne a többi hitnek, nem lennének hasonló késrdések."

Ès Jézus mesélt a mennyröl is, mint realitásról..., és hogy oda kerülünk, ha "jók" vagyunk...

Ès hogy ezt a jó hírt vigyük el a világ "végéig" is, tehát minden néphez!

Igen, igazad van, akik ezt még nem tudják (hogy van egy élet a halál után), azoknak az "elmaradott" hite nyugodtan megszünhet.

2011. okt. 10. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:
a Jezusrol, Istenrol stb. sokat beszelhetunk, de nem veletlen hogy rengeteg vallas letezik, es hogy nem mindegyikben ugyanazok az alakok vannak, persze van egy “isten” motovum ami a legtobb elfogadott valasban visszater, akkor is ha nem pont Isten neven emlegetik, de ez mind hit kerdese. Igen, Jezus nevu ember letezett, amirol sok minden van irva, nem mondom hogy hazugsag, egyertelmuen van alapja, de az sem biztos hogy nincs benne tulzas, es nem kizarhato a reinkarnacio mert vegulis Buddha is legalabb annyira elt mint Jezus :) en szemely szerint mindegyiket el tudom kepzelni. egyebkent a kerdesre visszaterve, nem tudom mi lehet a tudomanyos magyarazata, de altalaban megerzik az emberek a masik szimpatiajat, es ha ez tudatt alatt kolcsonos az elso pillantastol, akkor erezhetik ugy, hogy mar regota ismerik egymast. ha szerelemrol van szo, akkor az lehet a hormonok miatt, mert elvileg ahogy az allatoknal, az emberek is “erzik” a masik fel hormonjainak illatat persze nem ugy mint mondjuk a frissen fott vasarnapi ebed illatat, de ez is kozrejatszhat. vagy lehet mar valahol valamikor szinten veletlenul talalkoztatok, csak akkor nem volt olyan mely a benyomas, hogy megjegyezd, de a tudatalattid emlekszik ra
2019. máj. 1. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!