Ha (ismétlem, ha) léteznének vámpírok, milyen viszonyban lennének az emberekkel?
Vadásznának egymásra, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva? Vagy megpróbálnának valami szimbiózist létrehozni, közös erővel?
Természetesen csak elméleti síkon érdekel a dolog, kíváncsi vagyok, ezt a kérdést mások hogyan látják.
szerintem titokban tartaná magát akkor is ha tudomány mondaná hogy nincs csak nem tudják.
ha én lennék én is titokban tartanám mert nem hiányozna a sok hülye ember,meg gondolom körül venné sok kételkedő és majd akkor szarik be amikor rá támad és a nem a kételkedőnek lett igaza.
1. kit érdekel?
2. a sok vámpírra izguló kislány aki szereti ezt olvasgatni mind rájuk tapadnának, a rendes emberekre nem is maradna nő, tüntetések lennének, felborulna a gazdaság, kirobban a 3. világ háború, Zehran Kokhren kimenne az űrbe, találkoznánk a vulkániakkal, de látnák hogy a vámpírok miatt mennyire szánalmasak vagyunk és megsemmisítenék a bolygót...
kicsit nagya fantáziám...
Engem érdekel, például^^
A marslakók meg a hupikék törpikék egy másik történet, azt most mellőzni tessék^^
Csak kíváncsi vagyok/voltam más mit gondol e témáról (amiben szabad hinni és nem hinni - én utóbbit vallom), és mielőtt bárki rámkenné, nem vagyok átázott kisbugyijú, 12 éves bakfis, aki Edwardra élvez:)
elvegyulnenek a tomegben, senki nem tudna a letukrol, maximum amikor hirtelen 2000-3000 ember tunik el, es soha nem hallanak rola tobbet. ha Darren Shan 12 kotetes iromanyat vesszuk alapnak, akkor nem lehetne oket eszrevenni, mert ugye azok a vampirok nem olik meg az embereket, akikbol vert szivnak, csak a verszipolyok
ha pedig a twillightot nezzuk alapnak, akkor szerintem feltunne mindenkinek, hogy hirtelen ilyen sok buzerans lett a varosban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!