Kedves Reptoid-hívők! Mit éreztek majd, mit tesztek, ha elmarad az általatok úgy emlegetett és beharangozott invázió, és marad minden a világban, úgy ahogy van?
Vannak akik csak játéknak veszik a félelemkeltést,pedig az nagyon-nagyon nem az.Az ilyen esetben is,amiről itt szó van,sokakban a fenyegetettség érzetét kelti,s küldi belőle,mely másik emberre is áttevődik,mint érzet,aki ráadásul azt se tudja majd mi az oka a rossz érzésének. Ilyen negatív érzelmekkel,hullámokkal van tele,világunk,s akkor még csodálkoznak rajta,mért van annyi szörnyűség a Földön.
Aki nekem tulajdonítja ezt a megállapítást,nagyot téved. Én csak felhívom rá a figyelmet. Írt erről Müller Péter is,de lehet erről kérdezni pszihlógusokat,papokat,komoly embereket.
Se szkeptikus,se trollkodó nem vagyok,de nagyon szeretném megóvni e rossz érzésektől mindenkit,főként gyerekeket.
Örülnék ha más,hasznos módon űzné el minden unatkozó az unalmas óráit. Aki pedig tudatosan rossz-szándékú,ne higgye,hogy elkerüli Isten büntetését.
Érthetetlen a kifejezésed,de nem baj,nem vagyok katolikus.
Szánlek titeket,akkor bánjátok majd,hogy semmit nem tudtok a hit világáról amikor már benött a fejetek lágya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!