Mi a jó ég az a reptoid?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már tettek fel ilyen kérdést, de nem jöttem rá túl sok mindenre.. mik azok, miért ártanának nekünk, és úgy mégis hogy a francba jutott vkinek ilyen az eszébe?2011. okt. 25. 10:36
1/9 anonim válasza:
egy gyíkszerű idegen faj amely sokkal intelligensebb és gonoszabb mint ez emberi faj, 2012ben lesz az inváziójuk a föld ellen. Meg akarják szerezni a bolygót azért támadnak. ennyit tudok róluk
2/9 anonim válasza:
A Doctor Who-ban is vannak ilyen gyíkemberek, eredetileg övék a föld, az emberek csak elfoglalták. De az csak film...
3/9 anonim válasza:
Valaki kitalálta a létezésüket,a többi pedig még rátett néhány lapáttal. Az ostobák pedig elhiszik,hogy jönnek bennünket megtámadni.
4/9 anonim válasza:
1.
Ekkora marhaságot rág hallottam már :)))
5/9 anonim válasza:
Csökevényes agyú és farkú GYK látogatók, akiknek fő szórakozásuk reptoidos kérdések írogatása.
6/9 King of Reptoids válasza:
Használd a keresőt ember, hát mindent nekünk földönkívülieknek kell megmutatnunk ? Nem volt elég a mikrochip meg egyéb fejlett technikai dolog ?
7/9 anonim válasza:
Zoltán Kvantumfizikus válasza : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2272..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!