Szerintetek is hülyeség félni hogy ránk esik ez a műhold?
miért lenne hülyeség. senki nem szereti azt hallani, hogy műholddarabkák potyognak az égből.
emiatt nem kimenni az utcára, csinálni a mindennapi dolgodat már hülyeség lenne.
Hülyeség.
Ennyi erővel bármitől félhetnél.
Kicsi az esélye, úgyhogy nem kell ettől félni.
Attól nem félsz hogy egy repülőgép letarol egy éjszaka??
Mert több esélye van hogy rád zuhan egy repülőgép hiszen minden percben száll fel 1 Ferihegyről (Liszt Ferenc ferihegyi reptér ről!) :D
de ez csak egy pici ország reptere.
New Yorknak pl 4 reptere van sok sok kifutóval és onnan sűrűbben száll fel gép.
Szóval jobban félsz egy furgon méretű műholdtól aminek a fele elég becsapódás előtt. Mint 1000 repülőtől aminek darabja a 40 tonnától akár 400 tonna is lehet. Es bármikor műszaki hibából adódóan a házadat az utcával együtt letarolhatja míg te épp békésen csicsikálsz.. :D
Ettől nem szoktál félni?? Több az esélye pedig ,mint hogy a műhold talál el. :D
Nem félek, kicsi az esélye, hogy pont ránk esik, de addigra kb tudni fogják, hogy hova esik.. :) Én ezt a cikket vagy 2 héttel ezelőtt már olvastam a hír24-en.
Nem, az egyik válaszolónak üzenem: nem ég el a légkörben, mivel ahhoz túl nagy. Egy része elég, de egy kb 500-600 kg-os darab lezuhan. Szerintem lakatlan részre fog esni, vagyis reménykedjünk, hogy senkire a világon nem esik rá.
Az eszem megáll és ácsorog, hogy miféle félelmeket akar elültetni a média manapság.
Sokkal nagyobb az esélye annak, hogy miközben az eget kémleled, rosszul lépsz és kitöröd a lábad.
Amúgy meg, ha mégis a fejedre esne, akkor lottózzál. Az ötösnek is hasonló az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!