Mért van ez? Vagy csak hülyeség?
Figyelt kérdés
Kérlek ne hülyézzetek le emiatt de ugy érzem hogy nekem soha nem szabad telefont venni.Az első telefonom négy éve a táborba beleesett a wc-be(kb 6 napig volt meg) a másodikat apukám széttörte mert ideges volt és nem voltam itthon (kb félév)a harmadikat elhagytam másfél hét után és három hete vettem magamnak a kis megspórolt péntzemböl azt a telefont amit régóta szeretnék és az is elromlott két hét utánn ugy hogy minimum 10ezerért lehetne megcsináltatni és a telefonok között kb 1-2 év telt el. A kérdésem a sors akarja igy hogy ne legyen telefonom?Vagy valaki megátkozott volna? Komolyan már nem tudok másra gondoloni:/ olyna rossz2010. júl. 8. 20:53
2/5 anonim válasza:
"elromlott két hét utánn ugy hogy minimum 10ezerért lehetne megcsináltatni"
Garancia? :P
3/5 anonim válasza:
nekem 1999 óta megvan, és a mai napig használom.
rendeltetésszerűen és tisztességesen, így sosem volt belőle problémám, még mindig a gyári akku van benne.
4/5 anonim válasza:
A bénaságodat nem kell természetfeletti dolgokkal párosítani...
5/5 anonim válasza:
hasonló történt velem is csak nem telefonnal nagyon beparáztam de minnél jobban foglalkoztam vele annál rosszabb lett vagyis azt mondom h vegyél 1 telefont és felejtsd el azt h történni fog valami és ne keress összefüggéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!