Ez tom hülyeség de most télleg XD?
Figyelt kérdés
4 hónapal ezelőt véletlen vizbe tettem a telóm és 4 hónapig nem müködött most megint mükszik figyelek vigyázok nagyon rá..erre ma 2 szer tettem vizbe de tök véletlenül -.-" rátetem a mosogépre ami nem szokot vizes lenni mert le van takarva de most állt raja a viz aztán most sötét van hugom ágyára tettem h le ne lökjem este erre egy kis tálban volt viz az ágyon és persze h nagy ágy de én pont beleteszem a vizbe -.-" egyenlőre még mükszik remélem reggelre is.na most a kérdés ez lehet e valamien jel..mert télleg ien béna nem lehetek.2011. júl. 24. 00:52
1/9 anonim válasza:
hát... szerintem sem hiszem,hogy jel lenne de kitudja. mindenesetre máskor óvatosabban.
3/9 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy annyira hülye vagy, hogy még a telód sem akar a közeledben lenni és inkább megdöglik -.-
4/9 Beépítettszekrény válasza:
Annyira béna vagy,hogy szinte igazad van!
5/9 A kérdező kommentje:
:D ugyehogyugye :D
2011. júl. 24. 11:03
6/9 anonim válasza:
Nem igaz,hogy nem érzed a kezeden,hogy a vízbe teszed a telefont.:D Vagy csak odadobtad?
De lehetséges,hogy van benne valami természetfeletti dolog.Hogy kerül a hugod ágyára egy tál víz?A hugod rakta oda?
7/9 anonim válasza:
Vagy lehet,hogy valaki szórakozik.Valaki tudta,hogy oda szoktad tenni a telefont és odarakott egy tál vizet.
8/9 anonim válasza:
Egyszerűen béna vagy. Figyelj már oda!!!
9/9 anonim válasza:
én a helyedben már rég zacskóban tartanám a telóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!