Szőrteleítőkrémet ugye lehet bikinivonalon? És ugye (bocsi ha hülyeség de télleg nemtudom) az számít bikinivonalnak ami a bugyi felvétele után is mellette látszik? És még az is az ha széttárom a lábam és a bugyi mellettkilátszik? A lehet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 22:20
1/9 A kérdező kommentje:
*aZT lehet?
2009. dec. 15. 22:21
2/9 anonim válasza:
ez kicsit össze vissza van irva-.-
de krémmel asszem nem jó mert az végülis vegyszer...
inkább gyantázzad
és mi látszodna ki?
akkor már csináld meg rendesen és nem fog semmi kilátszodni
3/9 anonim válasza:
Én szoktam krémezni!Évek óta!Vigyázni kell, nehogy a testnyílásokba kerüljön!Arra borotválkozok!
4/9 anonim válasza:
egyszer próbáltam epilátorral, úgy vérzett, hogy bizonyos helyeken vissza se nőtt :D ...na azóta borotva! még emlékszem is, melyik volt az a szépséges férfiúi példány, aki miatt a fájdalmat nem is éreztem, csak attól ijedtem meg, hogy vérzek :D
5/9 anonim válasza:
én szőrtelenítőkrémmel leszedem az egész nemi szervemről a szőrt soha semmi bajom nem történt még,használj Opilcat vagy Weet-et.a gagyikkal viszont ne probáld mert sebes,pattanásos leszel tőle,de ezzel a két krémmel nyugodtan leszedheted az egész nemi szervedről is a szőrt.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen!:)
veet-et használok
2009. dec. 15. 23:17
7/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem léesz a krémtől.Persze arra figyelni kell hogy pl a hüvelybe ne masztitold be a krémet :)
8/9 A kérdező kommentje:
köszii:)
2009. dec. 16. 16:24
9/9 A kérdező kommentje:
nah a bikinivonalamat megcsináltam nem is volt piros semmi.tök jó:)
viszonta lában picit piros.
a hónaljamon pedig kiütések vannak(pici piros pöttyök)
ezt nem értem .
akkor alergiás vok vagy nem?
bikinivonal semmi ott tökéletes, láb piros, hónalj kiütéses
:S:S:
2009. dec. 16. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!