Mit csináljak ha mindenfjata bugyi kényelmetlen?
Perszer, hogy jó lenne, még erősebb folyásod lenne, a tisztasági betétek ugyanis hajlamosítanak a fertőzésekre, főleg az illatos. Légáteresztő ide vagy oda, baktériumok melegágya. A többi csak reklám. A kinder csoki is hízlal és rontja a fogakat, hiába tesznek bele a reklám szerint egy egész pohár tejet. Nem kell minden elhinni.
Szépen elmész nődokihoz, megszüneti a folyásodat is, meg a gyulladást is, ami miatt kellemetlennek érzed a bugyit.
Egy csomó helyzet van, amikor nem kell bugyit hordani. Itthon pl. sosem szoktam, meg ha olyan ruhában vagyok, ahol esélytelen, hogy kilátsszon.
De ha folyásod van, akkor nem jó ez a megoldás. Nőgyógyász látott már? Egészséges, minimális mértékű folyáshoz nem kell bugyi, pláne betét, ha valamilyen probléma miatt van, azt meg kezeltesd ki.
Esetleg hordj tangát. Az tuti nem gyűrődik be.
jaj már van egy kis folyása már beteg?
szerintem hordj franciát!
A tangát egy idő után észre sem lehet venni.
Én is utáltam mindenféle bugyit, a folyásom miatt nagyon kényelmetlen volt. Azóta naponta tampont használok, sokkal kényelmesebb. Nem ajánlom, mert nagy a fertőzésveszély, viszont nekem eddig semmi problémám nem volt belőle.(3 év alatt) Gondoltam elmondom, mert lehet neked sem a bugyikkal van bajod, hanem a folyásod teszi kényelmetlenné.
Mert már miért lenne a folyás egészségtelen? Komolyan,olvassatok már utána..
Amúgy meg lehet,h tényleg a mérettel van baj,mert egy sima bugyinak sem szabad kettévgánia semmit,ha jó a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!