Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha mindenfjata...

Mit csináljak ha mindenfjata bugyi kényelmetlen?

Figyelt kérdés
ne hordjak bugyit? viszont úgysem a legjobb. Azza a probléma hogy nem bírom ha egy kicsit is felgyűrődik. pedig mindegyik olyan. ha rakok bele tisztasági betét akkor kevésbé gyűrődik? lehet jó lenne mert ven egykis folyásom is
2011. jún. 15. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Tök jó, hogy leszóltatok, telán el kéne olvasni, amit írtam. Zavaró mértékű folyás igyenis betegségre utal, az egészséges folyás viszont olyan minimális, hogy nem igényel betétet. Szerintem elég érthetően írtam le ott is..

na mindegy, kérdező leginkább próbálkozz, melyik bugyi a legjobb. Sem a túl nagy, sem a túl kicsi nem jó, mert bevág vagy gyűrődik. Bár egyébként bármelyik megszokható.

2011. jún. 15. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem horgy női boxert neekem bevált és még nem vagyok öreg de fiatal igen de nagyon jó és kényelmes és nem vág be sehol Próbáldki
2012. aug. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!