Mit jelent ha egy szobába berepül a veréb, és megdöglik? Normális válaszokat várok.
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 18:19
11/16 anonim válasza:
Azt jelenti hogy nyitva volt az ablakod......
12/16 anonim válasza:
Betévedt. Gondolom nyitva volt az ablak. Megesik. Hiszen az ablaknak is nekirepül néha, de ha nyitva is van, be is megy. Épp ott lehetle ki a lelkét. Ki tudja mitől, de meg van az oka. Nem kell félned! Ezek csak babonák. A babonák pedig nem valósak, csupán kitalált ijesztgetések.
13/16 anonim válasza:
Magányosak a verebek dugni akarnak és téged verébnek nézett messziről, aztán meglátott és megdöglött :D
14/16 anonim válasza:
a 2. és az előttem szólónak is teljesen igaza van!!!
Kérdező: miért hülyézed le azokat akik időt szakítanak az ostoba kérdésedre és még normális választ is írnak???
akkor írtad volna oda, h te valami nomád gyökér vagy és csak a babonák érdekelnek és semmi más...
15/16 anonim válasza:
1. Ha tudod, akkor miért kérdezd?! :D
2. Te hallod, volt egy fekete macskásés a másvilágról írok, mert annyiszor elment előttem :D Jah, és a temető mellett lakom 15 méterre. Halál komolyan, viccen kívűl, mind a kettő igaz :D
16/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, történt haláleset a családban? 2 hete nekem is berepült hajnalba egy veréb a szobámba, kinyitottam az ablak másik szárnyát is, hogy ki tudjon repülni. A családban/rokonságban egy éven belül ketten meghaltak, és apám sem néz ki túl jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!