Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a drágakövekben?

Hisztek a drágakövekben?

Figyelt kérdés

Anyukám nagyon beteg,és bementem egy kristály szaküzletbe. Azt mondta az eladó,hogy azt vegyem meg neki amit a legjobban érzek,hogy az őrá vall. Kiválasztottam egyet ,és pont arra a betegségre ami neki volt,arra volt hatással.

Szerintetek ez csak véletlen vagy tényleg gyógyitó ?

2011. aug. 30. 18:24
1 2
 11/17 x) ***** válasza:
48%

Na szóval... ezeknek az a titka, hogy hinni kell bennük. Valójában nem rendelkeznek "varázserővel", csak el kell hinni, be kell magyarázni magunknak, hogy meggyógyít. Így a tudatalattidban gyógyítod magadat. Aki úgy áll hozzá hogy "biztos hogy nem hat" az sosem fog meggyógyulni tőle. :) És természetesen az eladó nem ezt fogja neked mondani, hiszen lejáratná magát.

Az orvosokra visszatérve: a legtöbb csak a tünetet kezeli, nem magát a betegséget. :)

2011. aug. 31. 00:33
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Kedves utolsó. Most komolyan...szerinted egy bolti eladó aki lehet egy ABC eladói szakmával rendelkező akárki akinek annyi a dolga, hogy vegyék a terméket inkább megbízható mint egy orvos aki éveken át dolgozik csak azért, hogy gyógyítson? Persze van rossz orvos is de ez mégis csak hülyeség...
2011. aug. 31. 00:46
 13/17 x) ***** válasza:
31%
Ne haragudj amiért meg lehet gyógyulni anélkül is hogy telenyomnának gyógyszerrel :)
2011. aug. 31. 01:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos nem töm tele gyógyszerrel...

Csak akkor javasol gyógyszert ha nincs jobb megoldás, de akkor sem kilószámra kell szedni a gyógysert... -.-"

2011. aug. 31. 01:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy náthát vagy valami kisebb dolgot még ki lehet kúrálni de azokat se drágakővel. Sőt elfogadom azt a tényt is, hogy a betegnek is akarnia kell a gyógyulást de azt se mágikus dolgok miatt. Viszont megnézném azt, hogy egy komolyabb beteg csak úgy meggyógyul mert kap egy drágakövet.

Visszatérve az eredeti kérdésre. Inkább keress meg egy sokadik orvost azzal a pénzel amit a kőre költenél. Ha valami kis olcsó dolog akkor még megértem de egy drágakő :/ pénzkidobás lenne egy olyan időszakban amikor hacsak nem vagytok gazdagok minden pénz számít.

2011. aug. 31. 01:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Hiszek abban, hogy vannak drágakövek.

A drágakövek gyógyító hatásában nem, de még előző életemben rákos lettem. Megfogtam egy kis követ az út széléről, és csodák csodája meggyógyultam, bár egy kis mellékhatása azért lett. N

2011. aug. 31. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:
em nagy dolog, csak annyi, hogy ha telihold van, szőrös leszek, és üvöltök.
2011. aug. 31. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!