Most ti tényleg ennyire komolyan veszitek a 2012
világvégét?
Figyelt kérdés
Most komolyan! Mekkora röhej már, hogy vki azt írja h "jonnek a foldonkívuli lények és el akarják pusztítani a foldet és mi csak a szexuális kielégítésukre kellunk. és tudom hogy így elsore nagyon megrázó de igaz mert jelente nekem az ánusz rend. Peace de mind a rabszolgáik leszunk. :("? ez mekkora! de ez csak 1 példa!vkik ilyen baromságokat írnak? kérdésem felétek! EZEKET egyedül találtátok ki?? Meg én azért nem hiszek ebben, mert ha az UFO-k ennyire akarnak maguknak ember-rabszolgákat, akkor már befogtak volna minket! nem akarnának várni 2012-ig! Azt még elmerem képzelni h lesznek napkitörések, de azok bármikor bekövetkezhetnek! Meg a maják is 3572-nél vagy mikornál hagyták abba a naptárat, és különben is! ki monta h azután nem lesz emberi élet a földön? És gondoljatok bele: Miért pont MOST történne? He? gondolkozzatok! én 13 éves vagyok és sztem kicsit több eszem van!
Ez hülyeség, 2000re is és 1962re is josóltak világvégét és... ittvagyunk nem?:)
2011. jún. 30. 14:51
12/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, aki írt, mert végre találtam tleg normális embereket is. Ma már a csapból is az folyik, h 2012 világvége! Nagy baromság...pl el olyan, mintha a Balatonból vagy a Velencei tóból eszeveszetten futnék ki, hogy azt kiabálom: CÁPA CÁPAA! (persze csak hülyeségből) és a strand nagy része elkezdene őrjöngeni és futkorászni kifele a strandból, miközben az okosabbak vagy röhögnek rajta, vagy fölháborodnak ezen hülyeségen.
2011. júl. 1. 10:43
13/19 Smartguy86 válasza:
Hidd el, eljön az időpont, nem történik semmi, de a dolognak nem lesz vége. Mindig kitalálnak majd újabb és újabb történeteket, mert kell nekik valami, amiben hihetnek. Aminek célja van. Ha már az életüknek amúgy nincsen...
2011. júl. 1. 13:09
14/19 anonim válasza:
A spektrumon nyomtak vmi dokumentum filmet, h több személy is 2012-re mondta a világvégét. Érdekes volt, de nem tom kicsit hihető is, de azért naaa! :D
Amúgy meg várom, mert másnap lesz az after party amire már meghívtak fb-n! :D XD
2011. júl. 29. 23:28
15/19 anonim válasza:
1/14: Én max. 1%-ra tenném ezt a számot a vázolt világkép tekintetében.
Gondolj bele, a Föld nem keresztény részén még csak nem is hallottak erről a lebutitott verziorol, és ők teszik ki a népesség 83%-át.
Amit meg leirtal, koszonoviszonyban sincs a kereszténységgel..
2011. okt. 28. 15:15
16/19 anonim válasza:
4/15: ma jelent meg a Hihetetlen magazin különszáma, mely teljes egeszeben 2012-vel foglalkozik. Nem hiszem, hogy 2012. dec. 22-ére lenne most afterparty-meghivasod...
2011. okt. 28. 15:17
17/19 anonim válasza:
Persze hogy elhiszem, 2012-ben 404 ufó csapata jön és megerőszakol téged, Magdi anyus feltámad, a maják megjelennek, és Chuck Norris lelő mindenkit a farkából kijövő fehér lövedékkel. MINDENKI MEGHAL, csak Józsi éli túl.
2011. nov. 1. 19:09
18/19 anonim válasza:
A tévedés ott van, hogy a "mi világunk végét" ugy fogjak fel sokan, hogy megsemmisul a világ.
LESZ világvége, de nem megsemmisulést kell alatta érteni, hanem gyökeres életmódváltást, mert a kapitalizmusba kis hijan belepusztul a Föld lakossága nemsokára.
2011. nov. 1. 20:05
19/19 anonim válasza:
az volt a világvége 2000-ben ,hogy megszülettem :D:D:D navalyonhányéves/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!