Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogyha egy...

Miért van az, hogyha egy tükörben sokáig nézek a saját szemembe olyan érzésem támad mintha már nem is én lennék?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 15:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én is csináltam,nagyon megijedtem,napokig nem mertem tükörbe nézni.
2011. jún. 19. 17:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat csináltam,hogy álltam és a szemem körbe-körbe mozgattam,csak pont a tükörképemre nem néztem.Olyan volt mintha nem is én álltam volna ott,a szemem sarkából láttam a tükörképem...elég ijesztő volt. :/
2011. jún. 19. 17:15
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes. Én még ilyet nem csináltam, de lehet megfogom tenni majd ha nyugisabb leszek. :O
2011. jún. 19. 18:38
 14/23 anonim ***** válasza:
körbe-körbe mozgattam a szememet a tükör előtt és közben ránéztem a tükörképemre és körbe-körbe forgott a szeme:O
2011. jún. 19. 21:30
 15/23 anonim ***** válasza:
ilyet én is szoktam csinálni, nagyon ijesztő. mintha vmi gonosz lény lennék, vagy nem tudom. engem nagyon meg tud ijeszteni.. =// de mivel kíváncsi vagyok újra és újra megpróbálom. xd igazából lehet, h csak paranoiásak vagyunk..? :PP
2011. jún. 19. 22:49
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

A szem a lelek tükre!Gondolkozzatok el ezen!

Chenike

2011. jún. 20. 10:54
 17/23 anonim válasza:
59%

Nos, régen a barátnőm egy komplett misztikus idióta volt, sok butaságot vert a fejembe,amitől sokszor még ma is megijedek. :) pl amikor 2007 környékén azt mondta nekem hogy: " Figyeld meg, 2012 a világ vége lesz. "

De erre is van logikus magyarázat (amikor először eljátszottam énis nagyon megijedtem, még gyerek fejjel, de msotanában csak jót mosolygok rajta.) Nem sok köze van a tükörnek, meg a másik dimenziónak egymáshoz. A tükör, csak egy üveg lap, mögötte valami papírral, amiben magadat, de csakis magadat látod. és az,hogy a saját szemedet nézed, pislogás nélkül, nem a másik dimenzióból jött éned, hanem csak a pislogás nélkül a szemed bevizesedik, és elmosódik a kép, így olyan, mintha az illető nem te lennél.Persze be is képzelheted, ha sokat olvasgatsz ilyeneket. :))

2011. jún. 20. 11:39
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Ezt én is kipróbálom, de amugy én olyasmit hallottam hogy ha nem pislogsz akkor történik ilyesmi és akkor vmi 3. szem fog aktiválódni... vmi ilyesmit hallottam, de nem hiszek benne :)
2011. jún. 21. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:

hát én most kipróbáltam, fura volt az biztos, be is mutattam neki, mind1

viszont ha odaállok közel (a szemem 2-3 centire van a tükörtől) akk elkezd tágulni és összehúzódni a pupillám, pedig nem is mozdulok és a fény sem változik, nem pislogok

2011. júl. 7. 21:11
 20/23 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam... de durvának hangzik...
2011. júl. 18. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!