Miért van az, hogyha egy tükörben sokáig nézek a saját szemembe olyan érzésem támad mintha már nem is én lennék?
A szem a lelek tükre!Gondolkozzatok el ezen!
Chenike
Nos, régen a barátnőm egy komplett misztikus idióta volt, sok butaságot vert a fejembe,amitől sokszor még ma is megijedek. :) pl amikor 2007 környékén azt mondta nekem hogy: " Figyeld meg, 2012 a világ vége lesz. "
De erre is van logikus magyarázat (amikor először eljátszottam énis nagyon megijedtem, még gyerek fejjel, de msotanában csak jót mosolygok rajta.) Nem sok köze van a tükörnek, meg a másik dimenziónak egymáshoz. A tükör, csak egy üveg lap, mögötte valami papírral, amiben magadat, de csakis magadat látod. és az,hogy a saját szemedet nézed, pislogás nélkül, nem a másik dimenzióból jött éned, hanem csak a pislogás nélkül a szemed bevizesedik, és elmosódik a kép, így olyan, mintha az illető nem te lennél.Persze be is képzelheted, ha sokat olvasgatsz ilyeneket. :))
hát én most kipróbáltam, fura volt az biztos, be is mutattam neki, mind1
viszont ha odaállok közel (a szemem 2-3 centire van a tükörtől) akk elkezd tágulni és összehúzódni a pupillám, pedig nem is mozdulok és a fény sem változik, nem pislogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!